ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.10.2018 | 17:06

σχολιαστές

Πόσο θα ήθελα κάποια στιγμή να μάθω ποιοί κρύβονται πίσω από τα ψευδώνυμα των σχολιαστών.Μου 'ρχεται να φωνάξω σε κάποιο μέρος που βρίσκομαι: '' Μήπως είστε σχολιαστές στις εξομολογήσεις;''Τι ωραία που θα ήταν να σηκωθεί ένα κύμα από χέρια και να μου πουν ΝΑΙΑΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!Φοβάμαι όμως ότι αν το κάνω, θα με κοιτάζετε όλοι σαν εξωγήινο κάνοντας πως δεν ξέρετε για ποιό πράγμα μιλάω.Το ξέρω ότι έτσι θα χαθεί το μυστήριο της ανωνυμίας κι όλα αυτά αλλά θα ήταν πολύ ωραίο να γνωρίσω σχολιαστές εκεί έξω.
23
 
 
 
 
σχόλια
Η εξομολόγηση εννοούσε να βρεθούν σχολιαστές άγνωστοι τυχαία σε κάποιον χώρο και να ρωτήσει κάποιος αν εδώ υπάρχουν σχολιαστές της lifo και να σηκωθεί κύμα χεριών. Αυθόρμητα.Δεν εννοούσε κάποιος να ψάχνει να βρει γνωστούς ή γνωστές του από εδώ μέσα.
Νομίζω πως σε αρκετούς από εδώ έχει τύχει μερικές φορες να συνδυάσουμε κάποιον σχολιαστη με κάποιον γνωστό μας.Ε!δεν θα πάμε να τους ρωτήσουμε κι'ολας σε πια σάιτ είναι εγγεγραμμένοι!
Εντωμεταξυ ίσως είναι η μόνη εξομολόγηση που δε θα έρθει μετά να μας πει μετά ότι έγινε της ακυρουμπας στα σχόλια!! Είναι αφιερωμένη σε εμάς τα γαμω τα παιδιά!!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ