ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.10.2018 | 22:35

Ερώτηση;

Αν κάποιος ζητήσει τον αριθμό σου και προτείνει να βγείτε σημαίνει ότι ενδιαφέρεται η μπορεί απλά να είναι πιο φιλικός;Μου φαίνεται κάπως άβολο να βγω με κάποιον που δεν ξέρω καθόλου.
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν χρειάζεται να δίνεις τον αριθμό σου σε όποιον να'ναι, εντελώς άγνωστο, επειδή σου το ζήτησε. Αφού θέλει εκείνος και προτείνει, ας σου δώσει τον δικό του και ΑΝ θελήσεις του τηλεφωνείς.
Εννοείς ότι μόνο με τον αριθμό της ταυτότητας πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί; Όλα τα υπόλοιπα τα λέμε αδιακρίτως σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ μας το ζητάει; Έχει φανεί από σχόλιά μου εδώ μέσα το πόσο ανοιχτή είμαι σε καινούργιες γνωριμίες αλλά όχι με όποιον να'ναι, όπου να'ναι, όπως να'ναι. Σου δείχνω ότι ενδιαφέρομαι, σου δίνω αριθμό τηλεφώνου και αν θέλεις με παίρνεις. Πόσο πιο απλό δηλαδή, από το να ζητάς και ενδεχομένως να φέρεις σε δύσκολη θέση τον άλλον; Εσύ ενδιαφέρεσαι, εσύ δώσε. Πόσο πιο απλά να το πω δηλαδή; Anyway, ίσως φταίει το γεγονός ότι εγώ δεν δίνω εύκολα τον αριθμό μου οπουδήποτε, ιδιαιτέρως σε κάποιον παντελώς άσχετο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ