ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.10.2018 | 12:00

Μετα λετε οτι φταινε οι ανδρες....

Συχναζω σε ενα μαγαζι με σουβλακια εδω στην γειτονια μου.2 φορες τελευταια εχω δει μια κοπελα μεσα να τρωει με φιλη της.Την πρωτη φορα με κοιταζε και κοιταζα αλλα το διαστημα ηταν 15 λεπτα. Μετα εφυγε, Λεω στον ευατο μου οτι αν την ξαναδω θα της μιλησω. Ε την ειδα χτες την κοιταζα συνεχεια μου εριξε καποιες ματιες πολυ κλεφτες.... Και λεω δειξε μου κάτι , ριξε μου ενα γαμοχαμογελο κοιτα με την ωρα που σηκωθηκες να φυγεις να σου κανω ενα νοημα.... Δεν ειμαστε σε club .Για να σηκωθει ενας ανδρας απο το τραπεζι του και να ερθει εκει να σου μιλησει σε ενα τετοιο χωρο θα πρεπει να δειξεις κατι . Και πραγματικα θελετε τους ανδρες κυνηγους αλλα δεν χρειαζεται να καθεστε σαν παγοκωλονες. Ενα χαμογελο που ειναι το πιο απλο σημα δεν κοστιζει κατι. Ουτε σας κανει ευκολες ουτε τιποτα!!! γνωμη μου.... ας πει ο καθενας τι πιστευει!!!
9
 
 
 
 
σχόλια
Ρε φιλε αυτο με τα ματια τι ειναι, υποταγη και καλα; Σε κοιταω μεχρι να γυρισεις αλλου το κεφαλι αρα σου επιβληθηκα; Εγω αν μου το καναν αυτο (αντρας ή γυναικα) μπορει να σπαζομουν και να τους ελεγα "τι κοιτας ρε; εισαι περιεργος ή με γουσταρεις;" Και γενικα βλεπω πολλους ηλιθιους και απο τα 2 φυλα να με κοιτανε στο δρομο λες και εχω μελι. Γενικα αμα θες να το κανεις αυτο τουλ. καντο σωστα και κοιτα την ολο το 15λεπτο. Να δουμε τι θα πει.
Δεν θέλουν ολες οι γυναίκες άντρα κυνηγό. Επίσης σκέψουν το ενδεχόμενο να σε κοίταζε γιατί την είχες καρφώσει με το βλέμμα σου και να μην ήθελε κάτι παραπάνω. Δηλαδή όποια γυναίκα σε κοιτά θέλει να σε γνωρίσει; Ποιος είσαι ρε παιδί μου;
Αυτό ακριβώς που λέει και η Φούρφουλο. Συμφωνώ ότι πρέπει κι εμείς οι γυναίκες να δίνουμε το πράσινο φως όταν θέλουμε να μας πλησιάσουν. Λέξη-κλειδί το "θέλουμε". Η συγκεκριμένη μπορεί να κοίταζε απλά για να δει ποιος την κοιτάει. Μπορεί κιόλας να ένιωθε και λίγο άβολα. Μην τα ρίχνουμε όλα στις γυναίκες που δεν ξέρουν τι θέλουν. Υπάρχουν κι αυτές που ξέρουν τι θέλουν και ξέρουν και τι δεν θέλουν επίσης. Εσύ καλά έκανες και την κοίταζες αφού τη γουστάρεις. Κι αυτή καλά έκανε και δεν σε ενθάρρυνε αφού δεν σε γουστάρει.
Για μενα ισως να εχεις δικιο....εξαρταται την περιπτωση παντα. Παντως εχω βγει με τετοιες περιπτωσεις που δεν δινανε καθολου σημασια αλλα γουσταρανε.... Δεν κρινω αν ειναι σωστο../.. Παντως χοσου την επομενη που θα τη δεις και ενημερωσε μας!!!
Η πιθανότητα να μην την ενδιαφέρεις; Ούτε που σου πέρασε απ' το μυαλό,ε;Αλλά, κατά το φτωχό σκεπτικό σου, αυτό δεν είναι option για μια γυναίκα, έτσι δεν είναι; Εφόσον της την πέφτει κάποιος οποιοσδήποτε οπουδήποτε, αυτή υποχρεούται να ενδώσει στον "άντρα-κυνηγό-μη-χέσω".Άλλαξε τροπάρι, για το δικό σου το καλό.