ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.9.2018 | 10:38

Πώς θα μπορούσα

να σταματήσω κινούμενο στόχο? Καταλαβαίνω ότι αν του άρεσα, - λογικά- θα σταματούσε μόνος του. Όμως εγώ δεν πρέπει να κάνω κάτι γι' αυτό που θέλω, εκτός από το να τον κοιτάζω σα βλαμμένη? Είμαι αρκετά ντροπαλή όμως πρώτη φορά νιώθω τόσο έντονη έλξη για άγνωστο άνθρωπο καί δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση. Δεν ξέρω τί είναι, αλλά δεν θέλω καθόλου να μείνω με την απορία.Οι φίλοι μου διακωμωδούν την κατάσταση κ' εγώ επίσης συνήθως βλέπω την αστεία πλευρά των πραγμάτων. Είμαι μεγάλη γυναίκα καί πρώτη φορά δεν ξέρω πώς να πλησιάσω κάποιον.Το θέλω τόσο πολύ όμως... Πρέπει να κάνω κάτι.
3
 
 
 
 
σχόλια
Μπράβο για τη μελλοντική τόλμη σου !!Τον σταματάς και του λες: καλημέρα /καλησπέρα σε βλέπω τόσο καιρό και κάτι που δεν μπορώ να προσδιορίσω με κάνει να θέλω να σε γνωρίσω ,έχεις χρόνο για έναν καφέ ??Βέβαια μπορεί πχ να έχει σχέση και να αρνηθεί αλλά εσύ τόλμησες και αυτό έχει σημασία !Βουρ φίλη!!!
Αν σε φοβιζει το direct approach (τυπου πινεις για θαρρος ενα διπλο ουισκι μονορουφι, πας μπροστα του και του λες "γεια, ειμαι η... εισαι ο???") τι θα ελεγες για ενα note? Του το δινεις ή το δινεις σε σερβιτορα που θα του σερβιρει το ποτο του..και δε θελει κατι υπερβολικο, ονομα και τηλεφωνο..εγω θα ζωγραφιζα και κανεναν στοχο πανω...;)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ