ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.9.2018 | 16:45

Έχασα τον άντρα μου και πατέρα των παιδιών μου.

Πριν από ένα μήνα έχασα τον άντρα μου. Έχουμε δύο υπέροχα παιδιά και μετρουσαμε πέντε χρόνια γάμου και άλλα πέντε πριν σύνολο δέκα χρόνια μαζί. Έφυγε μέσα στη νύχτα για ένα ταξίδι και το πρωί με πήραν να μου πουν ότι χάθηκε έτσι απλά σε ένα τροχαίο. Έχασα τη γη από τα πόδια μου. Όλοι μου λένε ότι πρέπει να φανώ δυνατή για τα παιδιά μου. Πως γίνεται κάτι τέτοιο... Τόσα όνειρα χάθηκαν σε ένα λεπτό....
5
 
 
 
 
σχόλια
Ότι και να πούμε πράγματι θα είναι λίγο από μια κουβέντα ενός αγνώστου. Τα ίδια συναισθήματα πιστεύω είχε και η μητέρα μου πριν από 3 χρόνια όταν έφυγε ξαφνηκα ο μπαμπάς μου από καρδιά. Είναι πολύ δύσκολο να χάνεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Τόσο απρόβλεπτα και άδικα. Τα συλλυπητήρια μου, καλό κουράγιο σε εσάς και τα παιδάκια σας.
Πολλά συλλυπητήρια..κουράγιο και άντλησε βοήθεια και ψυχική δύναμη από όπου μπορέσεις. Δεν ξέρουμε οι άνθρωποι πόσο σθένος βρίσκεται στην καρδιά μας όταν έρθουν τα δύσκολα. Να είσαι δίπλα στα παιδιά σου και στο κλάμα και στο δάκρυ και στη θύμιση του πατέρα και σε κάθε στιγμή. Και για σένα και για αυτά. Όλες οι ευχές μου σε εσάς και σε καθέναν που βιώνει την απώλεια.
Κοπέλα μου, καλή σου δύναμη! Συλλυπητήρια!Κλισέ η έκφραση "Να είσαι δυνατή για τα παιδιά σου". Εγώ θα σου έλεγα να αντλήσεις κουράγιο και βοήθεια από όπου μπορείς, να μη διστάζεις να κλαις μπροστά στα παιδια σου κι α χρειαστεί να τα αφήνεις που και που σε κάποιο κοντινό σου πρόσωπο και να μενεις μόνη σου να οργανώνεις εκ νέου τις σκέψεις σου και τη ζωή σας.Τα παιδιά σε έχουν ανάγκη στο δράμα αυτό που ζείτε. Κι εσύ έχεις ανάγκη πρώτα να σταθείς και πάλι στα πόδια σου και μετά να στηρίξεις και τα παιδιά σου.
Κουράγιο κοπέλα μου, πολύ δύσκολο αυτό που περνάς και πως να σε παρηγορήσουν τα λόγια. Ας αναπαυθεί η ψυχή του. Ο χρόνος θα απαλύνει τον πόνο που νιώθεις τώρα και την απουσία του. Βρες δύναμη να σταθείς γενναία για τα αγγελούδια σου. Σίγουρα κι εκείνος θα ήθελε να το παλέψεις και να είστε καλά εσύ και τα παιδιά σας. Καλή δύναμη μέσα από την καρδιά μου.
Ότι και να πούμε είναι λίγο.... :-(Πραγματικά λυπάμαι!!!!Ο Θεός να σου δώσει δύναμη να μεγαλώσεις τα παιδάκια σας όσο καλύτερα μπορείς!Καλό Παράδεισο να έχει η ψυχή του!Κουράγιο κορίτσι μου όσο μπορείς να σταθείς στα πόδια σου...Δείξε δύναμη τόσο για σένα όσο και για τα παιδιά!!!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ