ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.9.2018 | 21:55

Μια θετική σκέψη

Για την άγνωστη σε εσάς μητέρα μου που ταλαιπωρείται νεότατη από χρόνιο πρόβλημα στη μέση της και έχει υποστεί βλάβη στα νεύρα του ποδιού της επηρεάζοντας την κίνησή της. Για εμένα που το έχω κληρονομήσει εδώ και 5 χρόνια όντας 25 χρονών και τρέμω ότι το νοσοκομείο θα γίνει δεύτερη φύση μας.Για όλους εμάς που οι συνθήκες επιβάλλουν να είμαστε στηρίγματα για τους άλλους και εμείς έχουμε μόνο τον ευατό μας που πρέπει να τον κρατάμε δυνατό γιατί στα δύσκολα μας γύρισαν την πλάτη οι "άνθρωποί μας". Μανούλα ελπίζω να τελειώσει ο εφιάλτης και να μη δεις πόσο έχω λυγίσει μέσα μου.
2
 
 
 
 
σχόλια
Έγραψες κάτι πολύ καλό.Ότι έχεις λυγίσει μέσα σου.Και αυτό είναι καλό, γιατί όσοι λυγίζουν μέσα τους, δύσκολα σπάνε.Αυτό είναι μια θετική σκέψη, που την έκανες μόνη σου.Εύχομαι ό,τι καλύτερο για σένα και τη μαμά σου κι ό,τι θες να μοιραστείς, εδώ είμαστε.Υ.Γ. Να γίνει το νοσοκομείο δεύτερη φύση σας. Γιατί να μη γίνει; Κάθε επίσκεψη, είναι για τη φροντίδα σας.