ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.8.2018 | 01:08

25 χρονια φιλες

Ειμαι 35 χρονων και προσφατα παντρευτηκα και απεκτησα το πρωτο μου παιδι. Η κολλητη μου απ τα παιδικα μου χρονια την οποια υπεραγαπω ζει μονιμα στο εξωτερικο, ειχαμε ομως παντα σχεδον καθημερινη επαφη. Σε ολο το διαστημα της εγκυμοσυνης ημουν τρελαμενη απ την χαρα μου, ταυτοχρονα φοβερα αγχωμενη, ολα ηταν καινουρια και συναρπαστικα. Η κολλητη μου ξεκινησε σταδιακα να αποστασιοποιειται, ενω παντα προσεχα πολυ να μην γινομαι φορτικη με τα της εγκυμοσυνης για να μην την κουραζω. Ηθελα αυτη την τεραστεια χαρα να την μοιραστω μαζι της και παντα οποτε ανεφερα κατι σχετικο λαμβανα μονολεκτικες απαντησεις, και περα απο ενα τι κανεις δεν εδειχνε ενδιαφερον ιδιαιτερο.με στενοχωρουσε αυτη η συμπεριφορα αλλα σκεφτομουν πως μολις γεννηθει η μικρη θα αλλαξει και θα δειξει περισσοτερο ενδιαφερον. Το αντιθετο, λογω προσωπικων προβληματων με την σχεση της εξαφανιστηκε εντελως για καποια φαση. Σε οτι φωτογραφια της εχω στειλει με το παιδι, παλι προσεχω να μην γινομαι κουραστικη, μονολεκτικη απαντηση. Ενδιαφερον ελαχιστο, με ρωτανε ασχετοι που δεν κανω καν παρεα καθημερινα τι κανει η μικρη γιατι ειχε και καποια μικροπροβληματα και εκεινη τιποτα. Ξερω οτι εχει τα προσωπικα της και περναει δυσκολα αυτη τη φαση , απλα αναρωτιεμαι αν ειναι και σωστο απο μερους της να συμπεριφερεται ετσι, δεν ειμαστε 16 χρονων. Μου εχει αφησει μεγαλη πικρια αυτο το πραγμα, οσο δυσκολα και να περνας, γεννησε η κολλητη σου που την ξερεις απο παιδι, δεν πρεπει να χαρεις μαζι της, δεν συμβαινει καθε μερα αυτο. Γενικα απο παιδι ειχα παραπονο πως δεν μοιραζεται τις χαρες μου επειδη παντα καποιο προβλημα εχει η ιδια που δεν της το επιτρεπει. Οποτε πηγαινα διακοπες και εκεινη οχι το ιδιο.Στον γαμο μου το ιδιο. Ξερω πως πραγματικα δεν το κανει απο κακια, αλλα δεν αλλαζει το γεγονος πως με στενοχωρει βαθια αυτη η συμπεριφορα.οποτε εχω παει να της το συζητησω στο τελος νιωθω και αναισθητη απο πανω, πως δεν δειχνω κατανοηση στο οτι περναει δυσκολα. Με αλλους δεν ειναι ετσι, τουλαχιστον αυτη την αισθηση εχω.Και μου ειναι πολυτιμη αυτη η φιλια, στενοχωριεμαι.
1
 
 
 
 
σχόλια
Να μην στεναχωριέσαι. Να της δώσεις χρόνο να προσαρμοστεί, δεν ειναι ότι δεν σε αγαπάει μπορεί κ αυτή να βλέπει την ζωή να περνάει κ αυτή στάσιμη σε έναν ξένο τοπο. Δεν ξέρεις τι γίνεται στο κεφάλι της.