ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.8.2018 | 10:32

Ειιιιι!!

Πόσα είναι τα μέλη της lifo? Παρακαλώ ας σχολιάσει ο καθενας σε τούτη εδώ την εξομολόγηση μπας και καταλάβω πόσοι είμαστε! Δεν μπορώ να σας μετρήσω διαφορετικά ;)*Θα σχολιάσω και εγώ*
32
 
 
 
 
σχόλια
Έχω κι εγώ λογαριασμό αλλά βαρέθηκα να μπαίνω. Δε βρίσκω πλέον εδώ και πολύ καιρό νόημα ούτε στο να εξομολογούμαι ούτε στο να σχολιάζω. Είχα να μπω πάνω από ενάμιση μήνα και τώρα μπήκα μόνο για να σχολιάσω σε αυτή την εξομολόγηση.
Hi σε όλους και όλες!Εγω εγραψα αυτήν την εξομολόγηση.Είμαι μέλος της λίγο εδώ και ένα με δύο μήνες και για αυτό πολύ πιθανόν να μην με έχετε ξαναδεί κάποιοι από εσάς.Την εξομολόγηση αυτήν δεν την έγραψα για κάποιον ιδιαίτερο λόγο αλλά μου δημιουργήθηκε η απορία για τον αριθμό των ατόμων που υπάρχουν εδώ μέσα.Υ.Γ Μιας και συγκεντρωθήκαμε πολλοι από εμάς εδώ πέρα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους εσάς που με βοηθήσετε κατά καιρούς σε διάφορα θέματα! :))
Αχ μωρέ τι καλό!!! Δεν ξέρουμε πως σε βοηθήσαμε αλλά χαίρομαι που το κάναμε αν το κάναμε βρε ψυχούλα Hi Hi... Εγώ σε έχω μπανίσει εδώ γύρω άμεσα μας πάντως... :-* Καλώς μας Ήρθες!Λείπουν όμως αρκετά παιδάκια ακόμη...
Έγινε μάζωξη αλλά ήρθαν τα μισά μέλη μας...Καλησπέρα σε όλους παίδες μου!!!Εύχομαι όλοι σας να είσαστε καλά ο καθένας σας ξεχωριστά!!!!Άντε να δούμε πόσοι είμαστε και ποιός/ά μας αναζητά και τι μας θέλει...Και είναι ο διαχειριστής λέει της σελίδας! Χααχαχαχαχαχαχαχα!
Που είσαι εσύ ψυχάρα μου,μουσική της ψυχής μου? :-* :-* <3 Είσαι καλά? Νόμιζα είχες αλλάξει και εσύ όνομα εδώ μέσα... Περίμενα μπας και δώσεις κάποιο στοιχείο να σε ανακαλύψω... Είσαι καλά? Χάθηκες τελείως!!!
Νεραϊδα μου εσύ!Περαστικά για τη μαμά σου.Δουλεύω κάνω και υπερωρίες,μετά γυρίζω ,συγυρίζω,οπότε όπως καταλαβαίνεις με φλερτάρει στενά ο Μορφέας και έτσι όπως είμαι κουρασμένη ενδίδω.Πέφτω κοιμάμαι γιατί ξυπνάω νωρίς το πρωϊ.Θα μου δώσουν ρεπό να ηρεμήσω λίγο.Αυτά απο εμένα,εσύ καλά είσαι;
Έλα Νεραϊδα μου,όχι άδεια δεν δικαιούμαι,είμαι καινούργια,μόνο ρεπό.Ήταν και θα είναι κουραστική χρονιά για εμένα,αλλά δεν γίνεται αλλιώς κάποια πράγματα πρέπει να πάρουν τον δρόμο τους.Μεγάλωσα κιόλας καλοκαιριάτικα πρέπει να θυσιάσω τη χαλάρωση μου.
Τι τραβάς και εσύ βρε πλασματάκι...Εύχομαι στα ρεπό σου να έχεις την όρεξη για κανένα μπανάκι και να ξεκουράζεσαι έστω όσο προλαβαίνεις και μπορείς... Δεν πάμε διακοπές εμείς όπως άλλοι συνάνθρωποι μας,όμως δεν πειράζει,γερές να είμαστε!Καλή αρχή στην καινούργια σου δουλίτσα και δύναμη σου εύχομαι πάνω απο όλα να έχεις και να αντέχεις! Σιγά εσύ μεγάλωσες αμέσως.. Μια χαρά είσαι είπαμε!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ