ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.8.2018 | 21:55

Το μεγαλυτερο λαθος της ζωης μου

Το μεγαλυτερο λαθος της ζωης μου μεχρι τωρα ειναι οτι αποφοιτησα απο μια σχολη βαρετη με μηδεν επαγγελματικη αποκατασταση. Ηταν λαθος μου και το πληρωνω τωρα. Εχασα χρονια , χρημα, ενεργεια και για να βγαλω εναν καλο βαθμο στις πανελληνιες και για να τελειωσω αυτη την σχολη. Πλεον και να θελω να σπουδασω κατι αλλο δεν εχω ουτε διαθεση και κυριως χρονο και χρημα ( ειμαι απο επαρχια και δεν υπαρχουν σχολες εδω) . Αισθανομαι οτι κατασταφηκα , δεν ξερω πως να συνεχισω τη ζωη μου.
1
 
 
 
 
σχόλια
Χαλάρωσε. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Όλες μα όλες οι σχολές έχουν κάτι να σου δώσουν. Αν δεν έχεις διάθεση τότε μην κλαιγεσαι.. σκέψου όμως ότι πλέον ένα αρκετό μεγάλο ποσοστό πάει σε 2η σχολή,μεταπτυχιακά κλπ γιατί πολύ απλά 1 πτυχίο δεν φτάνει. Τώρα όσο για το χρήμα θα μπορούσες να ζητήσεις βοήθεια από τους δικούς σου Ή ν δουλεύεις και να σπουδάζεις παράλληλα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ