ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.8.2018 | 23:32

Πριν γινουν ολα χθες .

Νεος ανδρας ειμαι - 42 ετων - Εχω τους γονεις μου που με αγαπανε και τους αγαπαωΜε σωματικη υγεία , εργασια - σχετικα καλη -, διαμέρισμα , αυτοκινητο. Και που ειναι το πρόβλημα ??Το προβλημα ειναι οτι νοιωθω πολυ ασχημα . Διοτι δεν εχω σχεση ουτε φιλους για να μπορεσω να βρω κοπελα. Σε μπαρ -καφετερια ανδράς μονος του για να μην το ριξει ακυρο μια κοπελα πρεπει να τον ξερει απο το μαγαζι μεχρι και η γατα της κουζινας !!!!Οι Ελληνιδες δεν ειναι ανοιχτες στο φλερτ οπως σε αλλες χωρες -εχω βγει στο εξωτερικο η διαφορα ειναι χαωδης σε αυτον τον τομεα -.Ναι θα μου πει καποιος φιλε πανε στις ιεροδουλες .Εχω δωσει πανω απο 2000 ευρω στις αλανιαρες . Στο τελος θα κολλησω κανα παρασημο και θα το φυσαω και δεν θα κρυωνει.Δεν ξερω τι να κανω με τρωει το σαρακι.
2
 
 
 
 
σχόλια
"Οι Ελληνιδες δεν ειναι ανοιχτες στο φλερτ οπως σε αλλες χωρες -εχω βγει στο εξωτερικο η διαφορα ειναι χαωδης σε αυτον τον τομεα"+1 επιβεβαίωση ακομα... Οχι για να μην λετε οτι εγω εχω το πρόβλημα και επαναλαμβανομαι... Αδελφε αυτά τα λεφτά θα μπορούσες να τα δώσεις για ταξιδι στο εξωτερικό που εκει θα βρεις σίγουρα γυναίκα, ειδικα προς Ασια μεριά! (Tip: Ινδονησια και θα με θυμηθείς) υ. γ. Επίσης τυπε καλο ειναι να μην μιλάς με ορους b*@rd€&#@.com εδω μέσα... :PΚαλο κουραγιο και τύχη!