ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.7.2018 | 10:38

Ερώτηση

Οταν ο άλλος του αρέσει να είναι βίαιος στο κρεβάτι, δεν μιλάω για κάτι τραγικό, γίνετε το ίδιο άτομο να σε αγαπάει? Εγώ έχω συνδέσει την αγάπη με τον έρωτα και στο σεξ, δεν ξέρω πείτε και εσείς..
4
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ να σου πω την αλήθεια αυτά με τα βίαιος στο κρεβάτι δεν τα πολύ γουστάρω γιατί θεωρώ οτι προσπαθείς να επιβληθείς στον/στην άλλο και να τον/την "υποτάξεις".Δεν υπάρχει για εμένα κανένα συναίσθημα σε αυτή τη φάση αλλά μόνο "κάτσε να το φας μωρή".Και από την άλλη που λένε άλλο το ένα άλλο το άλλο και πάλι το θεωρώ μαλακία.Αν αγαπάς ή είσαι ερωτευμένος ή και τα δύο τότε γιατί της συμπεριφέρεσαι σαν π..να στο σεξ ή λες και γυρίζετε τσόντα.Εκτός και αν έχει γίνει από πριν συμφωνία να το κάνετε πιο άγριο.Εκεί οκ.Αλλά αν ο άλλος από μόνος του αρχίζει τα μπενιλίκια και τα χαστούκια τότε υπάρχει θέμα.
Ναι γινεται. Το σεξ μας βγαζει κατι ζωωδες. Πολλες φορες αλλαζουμε χαρακτηρα στο κρεβατι. Ο πιο γλυκος συνεσταλμενος ανθρωπος μπορει να γινει αγριμι και αντιστροφως ενας νευρικος, δυναμικος χαρακτηρας να ειναι γλυκος στο σεξ. Βεβαιως το βιαιο-αγριο σεξ θελει συγκαταθεση ,αν εσενα καποιες κινησεις του δεν σε εκφραζουν μπορειτε να μιλησετε. Παντως ναι ειναι διαφορετικα.