ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.7.2018 | 18:06

ποδοσφαιριση αναβαθμιση!

Νομιζω οτι πρεπει να επελθει αναβαθμιση εις τον χωρο της επαγγελματικης ποδοσφαιρισης. Γιατι δηλαδη μονο στη γιουροβιζιον να υπαρχει αναβαθμιση και εκσυγχρονισμος και οχι στην ποδοσφαιριση; αυτο ειχα να πω. περιμενω καιρο την αναβαθμιση και τον εκμοντερνισμο του αθληματος αυτου.
9
 
 
 
 
σχόλια
Θα συμφωνήσω με τους προλαλησαντες οτι το ποδοσφαιρο ειναι το πιο δημοφιλες αθλημα παγκοσμιως και παιρνει τους προβολεις πανω του. Εγω θα λεγα ναι στην αναβαθμιση, κυριως στην ποιοτικη, δλδ να διωξουν ολους τους διεφθαρμενους που χαλανε το αθλημα και να μπουν περισσοτεροι που αγαπουν το ποδοσφαιρο για να κανουν καλυτερη δουλεια και να βλεπουμε ωραιους αγωνες.Αυτα.
Εύλογη απορία, πώς δηλαδή θα επέλθει η αναβάθμισις εις τον χώρον της επαγγελματικής ποδοσφαίρισης;(διέκρινα ότι αρέσει η καθαρεύουσα στον αναρτήσαντα - υπάρχουν πολλές διαστροφές, δεν κρίνω - οπότε ρωτάω στην ίδια μορφή γλώσσας)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ