ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.7.2018 | 16:33

Ισα που κρατιεμαι.

Ειμαι η μονη που πιστευα οτι αυτο το καλοκαιρι θα περνουσα καλα;;Τι να πω..ισα που κρατιεμαι να μην κλαψω ολη την μερα..λιγες ειναι οι καλες ημερες.Οι φιλες μου με γραφουν κανονικα ειναι σε ολα αντιθετες..απογευμα τους προτεινω να βγουμε πρωι βγαινουν...μπανιο τους λεω με γραφουν..δεν μπορω καθομαι σπιτι και ακουω τους γονεις μου να με λενε ακαματρα και τεμπελα..πριν λιγες μερες με επιασαν και τα κλαματα μπροστα τους χωρις λογο..τωρα ψαχνω καπου να δουλεψω μηπως ξεχαστω αλλα λιγο δυσκολο να με παρουν ειμαι 15..καλα ππυ εχω και την μανα μου και παμε ενα μπανιο και ας μου μιλαει με παραξενο τροπο...τι ζηταω καιγω μια φιλη να με καταλαβαινει.μυποτιθετε εχω αλλα αμα με θυμουνται οποτε τους συμφερει..ακουγομαι πολυ μπεμπε το ξερω.. συγγνωμη παιδια απλα βρηκα αυτο κια ηθελα καπου να μιλησω..οποιος θελει ας γραψει τι πιστευει..το μονο καλο απο το καλοκαιρι ειναι οτι επειδη δεν εχω που να παω κανω κοιλιακοης συνεχεια κια μπορω να πω οτι μια γραμμωση την εχω κανει!!! Τι θα κανατε στην θεση μου απο ολες τις αποψεις
3
 
 
 
 
σχόλια
Θα πρέπει μάλλον να κάνεις καινούργιες φίλες .Επίσης υπάρχουν ένα σωρό πράγματα που μπορείς να ασχοληθείς όσο καιρό κάθεσαι και δεν πας σχολείο .Μπορεί πχ να κάτσεις να διαβάσεις κάποιο βιβλίο ,να πας γιατί όχι με τη μαμά σου ένα θερινό σινεμα και τόσα άλλα ..Επίσης για τη δουλειά άστο ακόμα ,είσαι πολύ μικρή .Μια ζωή θα δουλεύεις αργότερα οπότε κάτσε να χαρείς όσο γίνεται τις μέρες ελευθερίας σου .Καλό καλοκαίρι μικρούλι και μη στεναχωριέσαι οι φίλες πάνε και έρχονται ,σίγουρα θα βρείς κάποιες που να σε καταλαβαίνουν και να είναι δίπλα σου όταν τις χρειάζεσαι .
Πολυ ευγενικο ευχαριστω πολυ εκανα λογαριασμο για να απαντησω!!φιλες καινουριες λιγο δυσκολο τωρα θα παω λυκειο και θα γνωρισω νεα ατομα..πρωστοπαρον θα συμβιβαστω με τις αλλες αλλα θα κρατω μια αποσταση..μονο μια καλη φιλη εχω αλλα και αυτη τρεχει πισω απο τις αλλες...πριν εκλαψα πλυ στο μπανιο και ηρεμισα ειμαι κλαα τωρα.
Καταλαβαινω οτι σε πληγωνει το γραψιμο της φιλης αλλα οχι και να κλαις. Ξερω οτι στην ηλικια σου κατι τετοιο μπορει να σου φαινεται πολυ σοβαρο αλλα δεν ειναι και τοσο. Αξιοποιησε σωστα τον ελευθερο σου χρονο. Απο Σεπτεμβρη παλι σχολειο και υποχρεωσεις. Ξεκουρασου, χαλαρωσε, απολαυσε τη θαλασσα εστω και με τη μαμα, δεν κακο. Οι φιλιες σε αυτες τις ηλικιες ειναι λιγο περιεργες. Αλλαζουν σχεδον με το παραμικρο. Ευχαριστω που απαντησες και εκανες λογαριασμο!!Λιγοι το κανουν!