ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.7.2018 | 20:47

Τελικά η εμφάνιση μετράει

Μετά από χρόνια σχέσης παραδέχτηκε πάνω σε καυγά οτι δεν του αρέσω πια γιατί έχω παχύνει. Έβλεπα ότι το σεξ είχε μειωθει στο ελαχιστο. Εβλεπα οτι ο ανθρωπος που με θαυμαζε δεν ενδιαφεροταν πια για μενα. Βεβαια τα κιλα δεν ειναι τοσα πολλα, δηλαδη σε 2-3 μηνες εχουν φυγει. Αλλα αυτο δεν τον εμποδισε να με αποκαλεσει βαρελι, πατσαβουρα, παχυσαρκη και ποιος θα παει μαζι μου ετσι οπως ειμαι που ντρεποταν να κυκλοφορησει μαζι μου και αλλα πολλα. Μαγκια θα ηταν ομως να τα παραδεχοταν οταν ηταν ηρεμος οταν τον ρωτουσα και οχι πανω σε καυγα. Δεν υπαρχει περιπτωση μετα απο αυτα τα λογια να γυρισω σε αυτον τον ανθρωπο. Πικραθηκα πολυ και σημερα που παρατηρουσα κοπελες της ηλικιας μου ενιωσα πολυ ασχημα με τον εαυτο μου γιατι καταλαβα πως ειναι οι γυναικες που εχουν πέραση.
9
 
 
 
 
σχόλια
Όταν λες ότι τα επιπλέον κιλά χάνονται σε 2-3 μήνες εννοείς οτι πήρες πάνω απο 7-8 κιλά? Αν ναι, είναι αρκετά και καλό θα ήταν να τα χάσεις, για σένα όμως, όχι για κεινον. Συμφωνώ με τον Δον παραπάνω ότι αν σε γνώρισε και του άρεσες αδύνατη, τώρα που παχυνες είναι λογικό να δυσανασχετεί.ΟΜΩΣ, χαρακτηρισμοι όπως "βαρέλι" και "πατσαβούρα" ξεστομιζονται μόνο από ανθρώπους τους οποίους δεν αξίζει ούτε να τους φτύσεις. Ακόμα κι ο καλύτερος σύντροφος να είναι, μετά απο τέτοιες προσβολές δε νομίζω ότι αξίζει πια.
Τι φαση; πραγματικα, αφησε τον να φύγει. Αυτος που σε αγαπαει ειναι αυτος που σε αγαπαει για αυτο που εισαι, ο ανθρωπος που θα σε αγαπησει ειναι αυτος που θα του αρεσεις ειτε εισαι 50 ειτε 80 κιλα, αλλωστε η εμφανιση δεν μετραει σε τίποτα, η ψυχη μετραει. Μην ξαναγυρισεις σε αυτον, αμα νιωθεις καλα με τον εαυτο σου μην αλλαξεις ποτε και για κανεναν, οποιος σε δεχεται για αυτο που εισαι σε αγαπαει αληθινα.
Δεν σε θαύμαζε μην κοροϊδεύεις τον εαυτό σου.Πίπες σου έλεγε για να έχει να πηδάει.Όσο ήσουν λεπτή και δεν του χαλούσες την αισθητική ήταν όλα καλά.Με τα κιλά όμως σου έδειξε ποιος είναι.
Τα πάντα με την εμφάνιση έχουν να κάνουν απλά οι άντρες συμβιβάζονται με αρκετά λιγότερο εμφανίσιμες επειδή καμία στα κυβικά τους η παραπάνω δεν θα τους δεχτεί. Η μαλακία που πέταξε ήταν ότι δεν θα βρεθεί να πάει κανένας μαζί σου, σε μια βδομάδα μπορείς να έχεις 2-3 να σε κυνηγάνε έτσι όπως είσαι, η ζήτηση είναι τεράστια. Όσο για τους άσχημους άντρες η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, ή πρέπει να μεταλλαχθούν ή θα σαπίσουν μόνοι τους.
Ρε παιδιά ναι η εμφάνιση μετράει, φυσικά και θα πρέπει να θες να κάνεις σεξ με τον άλλον, να τον φιλάς, να θαυμάζεις το χαμόγελο του. Αν όμως αυτός ο άνθρωπος λέει χοντράδες, πετάει βατράχια και γενικότερα για εσένα έχει απωθητικό χαρακτήρα σύμφωνα με τα δικά σου γούστα τι να τον κάνεις; Βεβαίως αυτό είναι για τη σχέση, για το σεξ μερικοί συμβιβάζονται και ας ξέρουν πως έχει συμπεριφορά πιθήκου. Αυτό πάλι με τα κυβικά; Για δώστε εξηγήσεις πως τα μετράτε να μάθουμε και όσοι δεν ξερουν. Δηλαδή βάζετε τον εαυτό σας σε έναν πήχη και αυτός μετακινείται με βάση την εκάστοτε περίπτωση; Και αλήθεια μετά νιώθετε πως κάνετε τη χάρη στον άλλον να είναι και μαζί σας; Γιατί όταν λεμε πως οι άντρες στην προκειμένη περίπτωση ρίχνουν τα στάνταρτ τους λες πως στον άλλον κάνεις χαρη... Ωωω τι ευγενικό. Πηγαίνουμε κατευθείαν στα άκρα η εμφάνιση μετράει μα δεν είναι αυτή που σε κρατάει, φυσικά και μπορεί να διαλύσει σχέσεις αλλά κανένας δεν ευτύχησε μακροχρόνια νομίζω γιατί είχε δίπλα του τον "brad pitt".
Η ομορφιά μια χαρά αντικειμενική είναι και στάνταρτ υπάρχουν αν κάτσει κάποιος και διαβάσει για τα χαρακτηριστικά του προσώπου συμμετρία, γωνίες, θεληματικό πρόσωπο και σωματοδομή. Όσο για τα βατράχια και τις συμπεριφορές πιθήκου έχουμε δει πάμπολλες πως γίνονται γαργάρα μπροστά σε μια ωραία εμφάνιση "μπορεί να με έλεγες πατσαβούρα και να πήγαινες με άλλες... αλλά σε θέλω πίσω, να δω το χαμόγελο σου". Την καλύτερη ψύχη να έχεις αν δεν έχεις την εμφάνιση κάνεις δεν θα θέλει να την γνωρίσει ή και και να σε γνωρίσει πάντα θα κολλάει στην εμφάνιση σου, "είσαι το καλύτερο άτομο που έχω γνωρίσει όλο και κάποια κοπέλα θα το εκτιμήσει...όχι εγώ όμως". Τέλος ότι ο χαρακτήρας κρατάει τις σχέσεις, για πες μου πως θα κρατήσει κάτι όταν δεν υπήρχε ευκαιρία να ξεκινήσει ποτέ;
Γενικά αναφέρομαι σε ηλικίες κάτω των 30. Πάνω απ τα 30 μπαίνουν και άλλα πράγματα στην εξίσωση, η δημιουργία οικογένειας, οικονομική ασφάλεια, ας κατασταλάξω με ένα λιγότερο εμφανίσιμο αλλά ώριμο και σοβαρό άνθρωπο κτλ. έτσι τα στάνταρτ πέφτουν λίγο. Μάντεψε γιατί βλέπεις γυναίκες πάνω απ τα 35 μόνες, γιατί η εμφάνιση τους έχει ξεφτίσει από τότε που ήταν 20 και η γονιμότητα τους μειώνεται κάθε χρόνο, έτσι άντρες ανεξαρτήτου ηλικίας προτιμούν μικρότερες. Οι γυναίκες κάτω απ τα 30 είναι πρακτικά πολύ δύσκολο να είναι μόνες έκτος από δύσκολες περιπτώσεις (ψυχική, σωματική ασθένεια κτλ) και οι περισσότερες είχαν αρκετές σχέσεις, ο λόγος είναι ότι άντρες ηλικίας από 15-άπειρο ανταγωνίζονταν για αυτές. Και γιατί ανταγωνίζονται, γιατί τις βρίσκουν εμφανισιακά ωραίες. Οι άντρες απ ΄την άλλη άπαξ και λείπει η εμφάνιση μπορεί να είναι μόνοι για όλη τους ζωή, η επιλογή θα βρεις αργότερα μια 35αρα που θα συμβιβαστεί μαζί σου ενώ έχεις χάσει τα νιάτα σου χωρίς έρωτα την βρίσκω καταθλιπτική παρά αρεστή. Βλέπω ότι έχεις την άποψη ότι οι άνθρωποι βλέπουν πίσω απ την εμφάνιση και δεν είναι τόσο επιφανειακοί, η αλήθεια είναι οτι είμαστε όσο ρηχοί δεν πάει."Ξέρω άντρες σχετικά νέους που ακούνε από τις γυναίκες πως "είσαι καλό παιδί αλλά δεν μου βγάζεις κάτι ερωτικό" και τα σχετικά.Αυτοί οι άντρες δεν είναι άσχημοι και δεν νομίζω να είναι αυτό που φταίει. Ούτε φυσικά το ότι είναι καλά παιδιά."Και τότε τι μπορεί να φταίει αν δεν είναι η εμφάνιση....το ότι είναι από τον Άρη. Επίσης αυτοί που χαρακτηρίζονται ως καλά παιδιά και εκφράζουν συναισθήματα πραγματικά έχουν γίνει περίγελος και μόνο αηδία προκαλούν στο αντίθετο φύλο. Δεν πάνα λέμε όσο θέλουμε οτι αυτά είναι αποδεκτά σήμερα, το μόνο που μετράει είναι οι προϊστορικές παρορμήσεις, τέτοιοι άντρες λαμβάνονται ως αδύναμοι

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ