ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.7.2018 | 21:37

Υπάρχει ελπίδα να κάνω κάτι, με κοπέλες που δουλεύουν σε bar/club;

Η αλήθεια είναι ότι είμαι άφραγκος, σε φάση που κάνω τράκα για τσιγάρα και τσίχλες, για να μην ξοδέψω τα δικά μου. Πόσο μάλλον, να πάω σε ένα μπαρ, να σκάσω 30αρι και στο τέλος να μη βγει τίποτα. Επίσης δεν έχω παρέες, αλλά αυτό δεν με χαλάει τόσο γιατί σαν προτεραιότητα έχω το να έχω περισσότερα λεφτά. Έλα όμως που πολλές κοπέλες σε θέλουν να είσαι και κοινωνικός, όποτε έχω ακόμα λιγότερες πιθανότητες!Από την άλλη προσπαθώ να διατηρούμαι ωραίος, αφού ξυρίζομαι και φοράω κολώνια και κρατιέμαι αδύνατος (καλά αυτό ούτως ή άλλως, αφού είμαι άφραγκος). Δεν έχω ανασφάλειες με την εμφάνιση μου, ίσα ίσα θεωρώ ότι είμαι πιο ωραίος από αυτούς τους κάγκουρες που είναι όλοι κλώνοι (ξυρισμένο μαλλί στο πλάι, παπαδίστικο μούσι, σαγιονάρα και 100 τατουάζ). Ανασφάλειες με την τσέπη μου όμως έχω.Βολτάρω συχνά στην παραλιακή ζώνη τη νύχτα τώρα το καλοκαίρι με τα τζαμπέ ΜΜΜ (λεφτά για βενζίνη δεν υπάρχουν, και βολεύομαι με αυτά) και μου αρέσει να κόβω βόλτες στη Γλυφάδα κυρίως, αλλά και στη Βουλιαγμένη, στη Βάρκιζα κτλ παρόλο που είμαι σχετικά μακριά (Προς τη Βορειοδυτική ζώνη της Αττικής. Που σημαίνει είμαι καμιά 30αρια χιλιόμετρα μακριά από Γλυφάδα π.χ. μόνο για να πάω...που λεφτά για βενζίνη; ) Κάθε φορά που περνάω από τις καφετέριες και τα μπαράκια της περιοχής και βλέπω τις τύπισσες που δουλεύουν εκεί, σκέφτομαι “Βάζω στοίχημα ότι θα τα έχει με κανένα κλαρινογαμπρό, με φτιαγμένο αμάξι για να παίζει στη διαπασών αυτές τις μ@λ@κίες.” Όχι ότι οι πελάτισσες πάνε πίσω, αφού ειδικά τα ΣΚ είναι ντυμένες μέσα στη χλίδα. Το θέμα είναι πως θα πλησιάσω μια τέτοια, γιατί θαμώνας δεν παίζει να γίνω, αφού δε βγαίνω. Είναι μερικές που έχω βάλει στο μάτι από τα μαγαζιά που περνάω.Έχω ελπίδες να καταφέρω μια τέτοια, ή θα με φτύσει άμα δει ότι είμαι τόσο λίγος; Θέλω και γω μια μέρα να χαίρομαι μια τέτοια, και όχι μόνο οι μουσάτοι με τις σαγιονάρες και τα τατουάζ.
27
 
 
 
 
σχόλια
Εξομολογούμενε το πιο σημαντικό δεν μας είπες.Ποια κολώνια φοράς όταν βγαίνεις ; Ίσως εκεί πρέπει να εστιάσεις και χάνεις το παιχνίδι. Τώρα αν είσαι άφραγκος κλπ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις -> https://www.youtube.com/watch?v=Xvi0eEDcyUw
Μου αρέσει που του απαντήσατε σοβαρά!!Καταρχάς θεωρεί τις κοπέλες που δουλεύουν εκεί εύκολες. Δεν είναι τσούλες οι κοπέλες επειδή η δουλειά αυτή απαιτεί να είναι ντυμένες λίγο πιο προκλητικά. Δεύτερον, δείχνει τόσο τσιγκούνης που καμία κοπέλα δεν θα έβγαινε μαζί του! Και όχι επειδή υποστηρίζω οτι ο άντρας πρέπει να κερνάει αλλά για να κάνει τράκα μέχρι και τσίχλες, φαντάσου πόσα καβούρια έχει στην τσέπη του!!!
Ναι όπως επίσης ζητάω και νερό από τις καφετέριες και τα έβερεστ, και δεν αγοράζω από περίπτερο, γιατί το θεωρώ μαλακία να πετάς 50 λεπτά για κάτι που μπορείς να το βρεις δωρεάν.Αυτό δε λέγεται τσιγκουνιά. Λέγεται δε γουστάρω να με πιάνουν κορόιδο.
Ψηλός 185 μίνιμουμ, με ωραίο πρόσωπο (το οτι σου λέει η μάνα σου ότι είσαι ωραίος δεν μετράει) και μεγάλες πλάτες αν είσαι θα επιτύχεις, όλα τα άλλα είναι μούφες στις γυναίκες κάτω απ τα 30 λεφτά, αμάξια, τατουάζ κτλ. Στο dating το 2018 οι μόνοι που έχουν επιτυχίες είναι είναι αυτοί που κέρδισαν το λαχείο στον τομέα γενετικά χαρακτηριστικά δλδ ένα 20% των αντρών έξω, αυτά κοιτάνε αποκλειστικά, πράγματα που δεν γίνεται να αλλάξεις. Επίσης επειδή είσαι στο ελλαντα χρειάζεσαι έναν ευρύ κοινωνικό κύκλο ώστε να είσαι ο γνωστός του γνωστού που ξέρει την τάδε σερβιτόρα, μπαργούμαν, υποδοχή ώστε να καταδειχτεί να μιλήσει μαζί σου, με άλλα λόγια θες μέσο. Αν έχεις την παραπάνω εμφάνιση το χαμηλό IQ, βίαιη και παραβατική συμπεριφορά, χαμηλή αυτοσυγκράτηση, αγένεια θεωρούνται θετικά (bad boy). Το ισχυρότερο αρσενικό κερδίζει αυτή είναι η αλήθεια, άπλα κάποιοι δεν θέλουν να τη δεχτούν από το brainwash που έχουν φάει για αυτό το λόγο θα φάω βροχή από dislikes. Έχεις διαλέξει και τις πιο δύσκολες απ όλες, αυτές οι τύπισσες δέχονται εκατοντάδες μηνύματα στα social και άλλες τόσες προτάσεις real life από λεφτάδες, μπράβους, νονούς και τελειωμένους...καλή τύχη
Αγένεια και παραβατική συμπεριφορά είπες; Εδώ είσαι αγόρι μου...να με δεις να πηδάω τις μάντρες στους σταθμούς του ΗΣΑΠ, να τσακώνομαι με τους λεωφοριατζήδες γιατί έχουν πάρει πολύ αέρα... και γενικά με την ευγένεια δεν το πολυέχω, θυμώνω εύκολα. Άμα με γουστάρει έτσι και χωρίς λεφτά και χωρίς κοινωνικούς κύκλους, και με διψήφιο αριθμό φίλων στο fb (ενώ αυτή μπορεί να έχει 3000+), έχει καλώς.
Μια χαρά εμφανίσιμος είμαι. Απλά δεν μοιάζω με την μάζα, ούτε μούσια έχω, ούτε πλαϊνά ξυρισμένα κόντρα, ούτε τατουάζ, ούτε σκουλαρίκια, ούτε λιώνω στα γυμναστήρια. Επίσης ούτε κοιλιές έχω, ούτε αραίωση στα μαλλιά.Δεν έχω κάτι που με χαλάει στην εμφάνιση.
Άααα και όσον αφορά το ύψος... αυτά είναι κουραφέξαλα. 1.69 είμαι, αλλά προσωπικά έχω δει κάτι κοντοπίθαρους τύπου 1.62, να κυκλοφορούν γκόμενες άνω του 1.70. Μόνο που οι συγκεκριμένοι έχουν το καγκουρέ στυλάκι με τα τατουάζ και τα φουσκωμένα μπράτσα (μαζί με τα μπράτσα φουσκώνουν και τα μυαλά βεβαίως βεβαίως), και μαντεύω μεγάλο κοινωνικό κύκλο. Εγώ πάντως δε σκοπεύω να γίνω καγκούρι για να ρίξω μια τέτοια, αλλά θα την καταφέρω έτσι όπως είμαι.
Αν πιστεύεις ότι το ύψος δεν παίζει ρόλο απλά κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Αυτοί που λες οι 1.62 δεν είναι ο κανόνας είναι η εξαίρεση και δεν ξέρεις τι έχουν κάνει για να βγάλουν αυτή τη γκόμενα συν έχουν άλλα χαρακτηριστικά που αναπληρώνουν κάπως για το ύψος που τους λείπει πες τους καγκούρια ότι έχουν μπράτσα, λεφτά, κοινωνικότητα εσύ που δεν τα έχεις όλα αυτά περιμένεις να συμβιβαστούν με εσένα ενώ έχουν άλλους 10 να περιμένουν. Τώρα αν δεν προσπαθήσεις δεν ξέρεις αν θα ψηθεί καμία αλλά άμα φας άκυρα μην ρωτάς γιατί δεν σου κάθισαν. Οι γυναίκες έχουν το πάνω χέρι και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό. Είναι σαν την αγορά εργασίας ο καλύτερος ή ο τύπος με το μέσο παίρνει τη δουλειά.
φιλε ξεχασετα ολα το τι γράψανε και τι δεν έγραψαν εδω! αν δεν εχει λεφτα, αμαξι, κάποιο κύρος, εμφάνιση μοντέλου κλπ (σε αυτη την χωρα ειδικα) τέτοιες τύπισσες (αυτες σε μπαρ, κλαμπ) Ξ-Ε-Χ-Α-Σ-Ε Τ-Ε-Σ!ακομα και αν καταλαθος σου "κατσει" μια, με την πρωτη ευκαιρια την εχεις χασει! ο ανταγωνισμος ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ απο ιδιοκτήτες μεχρι και απλους πελάτες!επισης ειδικα σε νεαρες ηλικιες -30 εχουν πέραση οι κλαρινοι και τα καγκουρια δυστυχώς οποτε δεν μπορεις να κανεις και πολλα!τωρα αν θες λαβανεις υποψην αυτα που σου ειπα, ειτε συνεχίζεις και ελπιζεις! ελπιζω να μην χασεις αδικα χρονο ομως και χρηματα!
Ίσως να ήταν απωθημένο να βρεις μια μπαροβια. Εμένα δε μου ακούγεται και πολύ απωθημένο να θες μπαροβια που να συχνάζει ΕΙΔΙΚΑ Γλυφάδα! Μου ακούγεται πιο πολύ ότι θέλεις να βρεις κάποια που να είναι ευκατάστατη! Όχι πως όλες στη Γλυφάδα είναι αλλά τότε γτ δε βρίσκεις μια μπαροβια των δυτικών προαστίων πχ. και εκεί έχει φοβερά μπαρ και κλαμπ.
Δυτικά μόνο Περιστέρι και Αιγάλεω ξέρω. Αλλά Γλυφάδα μου αρέσει γιατί έχει και παραλία και μπορώ να ξαπλώσω και να κάνω ένα τσιγάρο τη νύχτα, κοιτάζοντας τον ουρανό...
Καλά ντροπαλός δεν είμαι, αλλά δεν είμαι χαχαχα και χουχουχου αν εννοείς αυτό με το "χαριτωμενούλης". Βασικά σπάνια θα με δεις να χαμογελάω. Καταθλιπτικός δεν είμαι, αλλά σοβαρός και μετρημένος, ναι. Σε αντίθεση με τους τυπάδες που περιγράφω πάνω που όλο πλακίτσα και χαζογελάκια είναι.
Έχω μερικές που έχω βάλει στο μάτι, αλλά άμα πετύχω καμία καινούργια γιατί όχι;Είναι και ακριβά ρε γαμώτο στη Γλυφάδα, που πετυχαίνω τις περισσότερες . Κατά μέσο όρο 10 € τα κοκτέιλ!!!