ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.7.2018 | 22:57

Αγκαλια

Με αφορμή την εξομολογηση που ζητούσε μια αγκαλιά...τι θεωρείτε χειρότερο ;Να μην έχεις κάποιον να σε αγκαλιάσει ή να θες όσο τίποτα άλλο την αγκαλιά ενός συγκεκριμένου ατόμου και λόγω αυτού να αποφεύγεις επαφές με άλλους , να κλεινεσαι στον εαυτό σου,μη δίνοντας έτσι στον εαυτό σου ευκαιρίες για άλλες αγκαλιες(από μελλοντικούς φίλους ή συντρόφους κτλ.).
14
 
 
 
 
σχόλια
Αγαπητή μου εξομολογουμένη...Με όλο το θάρρος και τον σεβασμό ως προς το πρόσωπο σου σε παρακαλώ να προχωρήσεις στην ζωή σου αν με αυτό το άτομο έχει τελειώσει...Χάνεις πολύτιμο χρόνο και οι αγκαλιές μεταξύ των ανθρώπων είναι ότι πιο όμορφο όταν βέβαια σου το βγάζουν να τις κάνεις τότε να τις κάνεις...Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να βρεις τον εαυτό σου και να μην κλειδώνεις και εσύ...Δεν σου λέω να πας με όποιον να ναι προς Θεού,απλά απο έναν φίλο ή μια φίλη γιατί να μην δεχτείς μια αγκαλίτσα? Θα σου δώσει δύναμη,να το ξέρεις... ;-)
Νομίζω η δεύτερη περίπτωση είναι χειρότερη.Στην πρώτη θες αγκαλιές και άρα μπορείς να παλέψεις να τις βρεις.Στη δεύτερη όμως μόνος/η σαμπατορεις τον εαυτό σου.

Απεργία της ΓΣΕΕ