ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.6.2018 | 18:10

Οικογένεια και παιδιά.

Η αλήθεια είναι πως αγαπώ πολύ τα παιδιά και περνάω πραγματικά καλά μαζί τους, όμως δεν ξέρω αν θέλω να κάνω αν κάποτε οι συνθήκες είναι ιδανικές. Βασικά, ξέρω αλλά φοβάμαι. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια με πολλούς πολλούς καυγάδες, έντονους και πολλές φορές χυδαίους. Δεν έχω μνήμες από μία οικογενειακή έξοδο που να μην έπεσε ένας γερός καυγάς. Θα φανεί ασήμαντο σε πολλούς, αλλά δεν θυμάμαι να πέρασα ποτέ καλά με την οικογένειά μου. Επιπλέον, η μητέρα μου, που θυσιάστηκε για να μας μεγαλώσει και όταν ήμουν μικρή ήξερα ότι της ήμασταν βαρίδι κι ας το ξεπέρασε καθώς μεγάλωσαν μου διαμόρφωσαν μια άρνηση.Η αλήθεια είναι ότι θα την ήθελα αυτή την θαλπωρή αλλά από την άλλη τα χρόνια περνάνε. Δεν πρόκειται να ψάξω να βρω έναν ιδανικό για οικογένεια αν δεν λιώνω όταν τον κοιτάζω κι αν δεν μου βγάλει την επιθυμία να περάσουμε όσα περισσότερα χρόνια γίνεται μαζί και γιατί όχι, να κάνω τα δικά μας παιδιά. Απλά περνάνε τα χρόνια κι έχω μείνει πίσω σε τόσα ζητήματα που αναρωτιέμαι ώρες-ώρες αν μ' ενδιαφέρω στ' αλήθεια καθόλου. Σκέφτομαι ότι είμαι ολόκληρη γυναίκα και σε λίγα χρόνια τριανταρίζω. Ή πάλι να έχω επηρεαστεί από τις εξομολογήσεις που σε κάνουν να νιώθεις γι' απόσυρση μετά τα τριάντα. Μπορεί και η άδεια μου ζωή. Κάποτε με γέμιζε κι ας μην έκανα πολλά πράγματα. Μπερδεμένη νιώθω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Καταρχας λυπαμαι που περασες δυσκολα. Κατα τα αλλα μια χαρα συνειδητοποιημενη φαινεσαι, μονο θετικο ειναι οτι δεν θες να περασουν τα παιδια σου αυτα που περασες εσυ. Απο εκει και περα μην εξιδανικευεις την ολη ιδεα της οικογενειας, και ο πιο "ιδανικος" αντρας εχει ελαττωματα που αργα ή γρηγορα θα βγουν στην επιφανεια, το ιδιο ισχυει και για σενα και ξερεις κατι, it s okay, κανεις δεν ειναι τελειος, και ολοι κανουν λαθη με τα παιδια τους αργα ή γρηγορα, το θεμα ειναι να εχεις την ωριμοτητα να τα αναγνωρισεις και να κανεις κατι αυτο.Εισαι μικρη ακομα, πιστευω πως αν γνωρισεις τον σωστο θα σου βγει πολυ φυσικα. Αν παλι οντως δεν θελησεις να κανεις παιδια δεν ακυρωνει σε καμια περιπτωση την δυνατοτητα να εισαι ευτυχισμενη στην ζωη σου!
Από τις λίγες ουσιαστικές εξομολογήσεις που μπορεί να διαβάσει κανείς, έχουμε και λέμε:- Σε σχέση με τους ''κακούς'' γονείς, δες το θετικά: σου έδειξαν με τον τρόπο τους πως θα έπρεπε να είναι ένας ''καλός'' γονέας, άρα σε έχουν διδάξει κάτι πολύ σημαντικό.- Σε σχέση με το σύντροφο, μάλλον το εξιδανικεύεις πάρα πολύ στο μυαλό σου, και κυνηγάς μία ανύπαρκτη ουτοπία.