ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.6.2018 | 13:29

Ξενέρα

Μίλαγα με ένα παιδί 3μήνες και τα πηγαίναμε πάρα πολυ καλα. Μιλάγαμε καθημερινά και είχαμε πει να βγούμε κι όλας. Δυο βδομάδες πριν αρχισε να με αγνοεί,να μην μου απαντάει στα μηνυματα και αναρωτιόμουν γιατί. Η αλήθεια είναι πως δεν έστελνα πίσω γιατί ένιωθα πως τον ενοχλούσα και ήξερα πως οταν βρει χρόνο θα μου απαντήσει εκείνος. Με αυτά και με εκείνα πέρασαν 2βδομαδες και ήρθαμε πάλι σε επαφή αλλά πάλι χαθήκαμε. Κάναμε να μιλήσουμε 7μέρες και ενώ του έστειλα χθες μου απάντησε με έναν πολύ ασχημο τρόπο και πάρα πολύ ψυχρό. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει καθώς τα πηγαίναμε πολύ καλά και είχαμε αναπτύξει μια πολύ καλή "σχέση" (φιλική). Στο instagram συγκεκριμενα έβαζε καθε μερα φωτογραφιες και τα σχετικά και έχει κάτι μέρες τώρα που δεν ανεβάζει τίποτα. Δεν ξέρω τι έχει γίνει. Σκέφτηκα το ενδεχόμενο του να έχει κοπέλα αλλά θα μου το λεγε λογικά. Ο τρόπος που μου απάντησε σε αυτό που του έστειλα ήταν πολύ ασχημος και ψυχρος κάτι που δεν περίμενα ποτέ απο αυτόν. Από την άλλη σκέφτηκα ίσως ξενέρωσε με κάτι αλλά από ότι θυμάμαι ήμασταν μια χαρά ,δηλαδή δεν υπήρξαν φορες να μαλώσουμε ή να κάνω κάτι εγω για να τον ξενερώσω και το αντίστοιχο εκείνος. Τι μπορώ να κανω; έχω φάει τόσο κόλλημα γιατί πραγματικα υπήρχε χημεία,και μου αρεσε ο τρόπος που μιλάγαμε και μου άρεσε ο χαρακτηρας του και μου άρεσε και εξωτερικά . ίσως να ναι από τα πιο ωραία παιδία και εξωτερικά και εσωτερικά που έχω γνωρίσει ποτέ μου,και η αλήθεια είναι πως δεν είχα πολλες σχέσεις στη ζωη μου ,και μαζί του ένιωθα όμορφα. Έλεγα οτι με πλησίασε ένα αγόρι απο μόνο του όμορφο κλπ και τώρα μπαααμ απογοήτευση. Τι μπορω να κάνω;
3
 
 
 
 
σχόλια
Σταματάς να επικοινωνείς μαζί του, ακόμη κι αν σου στείλει αυτός. Δεν αξίζουν να υπάρχουν στη ζωή μας άνθρωποι που μας αγνοούν, ούτε να επιμένουμε μπας και μας δώσουν σημασία.
Το ενδιαφέρον δεν φαίνεται σ' ένα πληκτρολόγημα. Δεν είναι υγιές να παίρνουμε σοβαρά άτομα που δεν έχουμε συναντήσει από κοντά. Απλά σου μίλαγε. Όταν κάποιος ενδιαφέρεται, επιδιώκει συνάντηση κανονική. Από παντού μπορεί να ξεκινήσει μια γνωριμία, αλλά έσυ σημασία που συνεχίζεται μετά από κανάν μήνα το πολύ. Να θυμάστε, σε μια οθόνη, με τέτοια φλερτ, πάντα μόνοι μένετε. Οι εξαιρέσεις ελάχιστες κι επιβεβαίωνουν τον κανόνα. Βρείτε άτομα να θέλουν να σας αφιερώσουν χρόνο με σάρκα και οστά.
Δεν εχετε βρεθει και κολλησες. Διαβασε λιγο παρακάτω την άλλη εξομολογηση, στην οποία η κοπέλα ξενέρωσε με τη συνάντηση...Απλά ρωτα τον. Αν δε σου πει, τελειωσε το.