ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.5.2018 | 00:13

Σιδεράκια

Λοιπόν παιδιά έχω θέμα ειμαι 17 χρονών και τώρα θα πάω 3η Λυκείου, τα δόντια μου εκ πρώτης όψεως φαίνονται ίσια και έχω ωραίο χαμόγελο αλλά ο ορθοδοντικος μου είπε ότι έχω θέμα και θα βάλω σιδεράκια αλλά φοβάμαι πως θα είμαι χάλια τι λέτε να βάλω η όχι;
3
 
 
 
 
σχόλια
Να βάλεις εσωτερικά. Δεν ξέρω αν γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις αλλά το σίγουρο είναι οτι δεν θα φαίνεται καν οτι τα φοράς! Κι εγώ φορούσα αλλά ήμουν πολύ μικρή. ;)
Μικρη ηθελα να βαλω γυαλια και σιδερακια και εκανα ψεμματα οτι δεν βλεπω καλα για να με τρεχουν σε οφθαλμιατρους αλλα οταν πηγαινα εκει τα ελεγα ολα σωστα και ετσι δεν χαρηκα τιποτα απ΄τα δυο...Δεν μας λες για ποσο διαστημα θα τα εχεις...Παντως εγω θα εβαζα (εχω κ ενα κολλημα με τα ωραια κ καθαρα δοντακια)γιατι θα σκεφτομουν οτι οταν θα τα αφαιρεσω θα εχω το αψεγαδιαστο χαμογελο ! Σιγα μην φαινεσαι σαν χαζο! Δεν εισαι ουτε πρωτ@ ουτε τελαυται@ ,που θα βαλεις σε αυτη την ηλικια...:)
Φορούσα παλιότερα. Είναι οι πρώτες μέρες λιγο δύσκολες μέχρι να τα συνηθίσεις θα δυσκολεύεσαι λιγο στην ομιλία και στο φαγητό αλλα κουλ κανε υπομονή και θα δεις οτι θα αξίζει το κόπο.