ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.5.2018 | 22:44

Μετά τη συνέντευξη, άκυρο

Την Παρασκευή με κάλεσαν για συνέντευξη αφού τους είχα στείλει το βιογραφικό μου. Πήγα, μίλησα με τον υπεύθυνο προσλήψεων σε ένα πολύ φιλικό κλήμα, μιλήσαμε αρκετή ώρα και γενικά έμεινα με την εντύπωση ότι πήγε καλά, αφού το προφίλ μου φάνηκε να ταιριάζει με την θέση που έκανα αίτηση.Μου είπε να περιμένω τηλέφωνο μέχρι την Τρίτη. Μέχρι και σήμερα δεν με κάλεσαν. Πραγματικά κάθομαι και αναρωτιέμαι τι μπορεί να πήγε λάθος. Εδειξα υπερβολικά πρόθυμος; Είπα κάτι που δεν έπρεπε;Κάποια στιγμή μου είπε ότι μπορεί να χρειαστεί να με στείλουν σε ένα άλλο κατάστημά τους και εγώ εκεί είπα "αυτό το κατάστημα (στο οποίο κάναμε τη συνέντευξη) είναι πιο κοντά στην περιοχή που κατοικώ" και βλέποντας το ύφος του εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι μάλλον δεν του άρεσε η απάντησή μου, ωστόσο μου είπε ότι μπορούμε στο μέλλον να διερευνησουμε το ενδεχόμενο να έρθω εδώ και του είπα εντάξει. Πιστεύω ότι ίσως με αυτό τα έκανα θάλασσα καθώς δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, ωστόσο μου κάνει εντύπωση που αυτός από την μεριά του μπήκε στον κόπο να μου πει τόσες πολλές πληροφορίες για τη θέση και τις αρμοδιότητες, ενώ εν τέλει δεν είχε σκοπό να προχωρήσουμε σε συνεργασία.Φυσικά μπορεί μέσα σε δύο μέρες να βρήκαν άλλον υποψήφιο, κάτι που δεν θα το έβρισκα αδύνατο δεδομένης της κατάστασης. Τι να πω δεν ξέρω, πάμε παρακάτω.
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν εκανες κατι λαθος.Απλα πηρανε γνωστο τους.Τις αγγελιες ετσι τις βαζουν οι περισσοτεροι.Υπαρχει και χειροτερο.Να πας δοκιμαστικα για πολλες μερες χωρις να πληρωθεις και να μη σε προσλαβουν.