ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.5.2018 | 00:48

Έχω να κάνω μία εξομολόγηση.

Είμαι ένας άντρας 36 χρονών και είμαι από Αττική. Έχω μία πανέμορφη κορούλα η οποία μόλις πήγε 5 χρονών και μία υπέροχη γυναίκα η οποία ήταν πάντα εκεί για εμένα. Όλα ήταν ρόδινα μέχρι που έτυχε να πάω με κάποιους από τη δουλειά στο food festival που έγινε πριν μερικές μέρες. Εκεί γνώρισα μία ιδιαίτερη γυναίκα λίγο μικρότερη από εμένα, με την οποία ξεκίνησα να μιλάω από μία τυχαία ερώτηση που της έκανα για το που βρίσκεται ένα συγκεκριμένο κιόσκι και προσφέρθηκε να με πάει έως εκεί. Έτσι μιλήσαμε για λίγο και αφού ήμουν και εγώ με τους φίλους και αυτή με τις φίλες τις είπαμε να κάτσουμε όλοι μαζί και να κάνουμε βόλτες. Τα πράγματα όμως άρχισαν να αγριεύουν ξαφνικά και η κατάσταση από φιλική γύρισε σε ερωτική. Μπορεί να ήταν τα σχόλια που παιζόταν μεταξύ της παρέας η απλά επειδή υπήρχε μία καλή χημεία εξαρχής και το νιώθαμε και οι δύο. Όπως καταλαβαίνεται η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει. Το χειρότερο όμως είναι ότι το διασκέδαζα και ακόμα δεν έχω μετανιώσει τα συναισθήματα που είχα εκείνη τη μέρα. Για να μην πολυλογώ μετά από κάποια ώρα η παρέα χώρισε αλλά εγώ δεν έφυγα με τους φίλους. Αντί αυτού έκατσα λίγο ακόμα με την γυναίκα και μετά από λίγο περπάτημα καταλήξαμε σπίτι της. Ήξερα ότι έκανα λάθος αλλά εκείνη τη στιγμή ούτε ήθελα να κάνω πίσω αλλά ούτε και με ένοιαζε για τις συνέπειες που θα ακολουθούσαν. Και όλα κύλησαν όπως θα το περίμενε κανείς. Αφού κάναμε σεξ για αρκετή ώρα συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να είμαι στο σπίτι μου εδώ και 3 ώρες. Αφού έφυγα από εκεί τρέχοντας έφτασα στο σπίτι μου μετά από μισή ώρα περίπου. Όπως το περίμενα τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα και η γυναίκα μου ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ευτυχώς η κόρη μου ήταν για ύπνο. Αφού είχα φτάσει τη γυναίκα μου σε τέτοια στεναχώρια, ένιωσα άσχημα και δεν ήθελα να το τραβήξω παραπάνω οπότε και αποφάσισα να της πω και όλη την αλήθεια. Δεν είχα ξαναδεί ποτέ την γυναίκα μου έτσι και πραγματικά ένιωσα την γη να με καταπίνει. Μετά από αυτό αποφάσισα να φύγω και να περάσω τη νύχτα κάπου αλλού. Οπότε την πέρασα μέσα στο αμάξι μου. Ακόμα δεν έχει βρεθεί κάποια λύση για το όλο ζήτημα και με την γυναίκα μου ήμαστε σε διάσταση. Εγώ πραγματικά θέλω να ξαναγυρίσω στη γυναίκα μου αλλά με φοβάμαι πλέον. Ο λόγος είναι ότι ακόμα και μετά από όλα όσα έγιναν δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή και όσο και να το σκέφτομαι πιστεύω ότι έπρεπε να το κάνω για εμένα. Όλα αυτά τα λέω για να τα βγάλω από πάνω μου και τα μοιραστώ με εσάς. Ξέρω ότι θα υπάρχουν μόνο αρνητικά σχόλια αλλά και πάλι θα μου άρεσε να διαβάσω τα σχόλια σας.
17
 
 
 
 
σχόλια
Οταν ο αντρας ειναι ΑΝΤΡΑΣ και οχι κουνιστό όπως τα αγορακια σημερα δε μπορει να αντισταθει στη πολυγαμικη του φυση η οποια προσκρουει στο θεσμο του γαμου. Ο γαμος γινεται για τη γυναικα κατα κυριο λογο. Να νιωθεις καλα και μην αφηνεις να σε παρει απο κατω. Οτι το ειπες στη γυναικα σου εκανες μεγαλη μαλακια γιατι πανω στον ενθουσιασμο σου δε σκεφτηκες την αντιδραση της. Παρ' ολ'αυτα ελπιζω να πανε ολα καλα και να βρεις αυτη που πραγματικα γουσταρεις γιατι οπως ειναι φυσικο η φθορα του γαμου σε κανει να μη θελεις πια τη γυναικα σου...και δικαιως!
Είναι πολύ δύσκολο και στενάχωρο όλο αυτό. Δεν θα σου πω εάν είναι καλό ή κακό αυτό που σου συνέβη..Αλλά είναι ένα λογικό επακόλουθο ο χωρισμός. Μπορεί τώρα να είναι δύσκολα αλλά με τον καιρό όταν ξεθυμανουν τα συναισθήματα μπορεί και να σε δεχτεί πίσω. Πάντως η αλήθεια είναι ότι μετά από αυτό το γεγονός η εμπιστοσύνη διαταραχτηκε.. Σχετικά με το παιδί γιατί φαντάζομαι και εύχομαι να είναι η πρώτη σου έγνοια με έναν σωστό χειρισμό θα κατανοήσει και θα μάθει μέσα από αυτό ότι συμβαίνει δύο άνθρωποι να χωρίζουν λόγω απερισκεψιας. Χίλιες φορές να βλέπει τους γονείς του είτε χαρουμενους και διαζευγμένους είτε μαζί και χαρουμενους παρά το αντίθετο..Θα είναι καταστροφή. Οπότε κοίταξε να ηρεμήσεις και να αφήσεις λίγο χρόνο σ όλο αυτό μέχρι να δεις ξεκάθαρα.
Για μένα οι αποφάσεις είναι ζύγι.Βάζεις τη μεν κατάσταση και τη δε και τις ζυγίζεις. Ό,τι είναι πιο βαρύ, τότε εκεί είναι η σωστή απόφαση. Και πράττεις αναλόγως. Κάθε πράξη έχει και συνέπειες, μέχρι και τα παιδιά του νηπιαγωγείου το ξέρουν αυτό.Αν κλέψεις στο ζύγι και δεν είσαι και κανένας καλός ψεύτης, τότε έρχεσαι στο σημείο που είσαι.Δεν χαίρομαι με την κατάστασή σου, ούτε σε λυπάμαι όμως. Θαυμάζω τη βλακεία σου από την πράξη έως τη διαχείριση.Ούτε θα σου ευχηθώ τίποτα γιατί μάλλον δεν έχεις καταλάβει πόσο σκατά τα έκανες.Θα σου πρότεινα να κάτσεις λίγο και να σκεφτείς πώς θα αντιδρούσες και τί θα ένιωθες αν οι ρόλοι ήταν αντίστροφα.
ανθρώπινο..πολύ ανθρώπινο...Πάντως αφού σε φοβάσαι πλέον..δε βλέπω το λόγο να προσπαθείς για επανασύνδεση...Δημιούργησε νέες συνθήκες στις οποίες θα έχεις με την "πρώην" γυναίκα σου μια φιλική σχέση για το καλό της κόρης σας.
Τρολιά ή μη τρολιά, αυτό που θα έλεγα εγώ, είναι ότι θέλει δύναμη χαρακτήρα να αντιπαρέλθεις των παρορμήσεων σου. Εκεί φαίνεται και κατά πόσο έχεις στρώσει χαρακτήρα, στα 36 σου.Δεν έλαβες υπόψη τις συνέπειες που είχε η επιλογή σου να νταραβεριστείς με την ελκυστική νέα γνωριμία σου. Να όμως, που οι συνέπειες είναι πάντα παρούσες και ας στρουθοκαμηλίζουμε κάποιοι.Σου εύχομαι να έχεις την καλύτερη δυνατή εξέλιξη στο θέμα σου, ότι και αν σημαίνει αυτό.
Νομίζω οτι την είδα πρόσφατα την ταινία που περιγράφεις.Όσο εσύ (ο πρωταγωνιστής) προσπαθείς να πείσεις τη γυναίκα σου να σε δεχτεί πάλι πίσω στο σπίτι, η ερωμένη σε βρίσκει και σου ανακοινώνει οτι είναι έγκυος.Μετά δε θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες. Μόνο προς το τέλος. Η γυναίκα σου έχει μεγαλώσει αξιοπρεπως την κόρη σας μαζί με τον σύντροφο της που πραγματικά την εκτιμάει. Εσύ είσαι μόνος αφού απάτησες και τη μητέρα του δεύτερου παιδιού σου, αλκοολικός αν θυμάμαι καλά και καταλήγεις στο πακέτο κλαίγοντας δήθεν μετανιωμένος για να ανεβάσεις τα νούμερα της Βίκυς, παρακαλώντας τις κόρες σου να σε συγχωρέσουν και να σου δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.Χμμμ...ίσως εχω μπερδέψει κάπως ταινίες, σήριαλ και εκπομπές. Είναι και αργά...Μήπως το διάβασες σε βιβλίο;
Θες να ξαναγυρίσεις στην γυναίκα σου αλλά δεν το μετάνιωσες...Θες να γυρίσεις στην γυναίκα σου αλλά σε φοβάσαι...Πως περιμένεις ρε φίλε να σε συγχωρέσει και να σε δεχτεί? Είναι πολύ χοντρό όλο αυτό...Απο την στιγμή που δημιούργησες μια όμορφη,έκανες την κορούλα σου,είχες μια γυναίκα που ήταν εκεί πάντα για εσένα όπως λες γιατί τα γ@μ@ησες όλα για μια στιγμή ευχαρίστησης με την διαβολική γυναίκα που γνώρισες?Δεν είχες χορτάσει στην ζωή σου περιπέτειες και γ@μ@σια πριν να πάρεις την απόφαση να γίνεις σύζυγος και πατέρας?Κρίμα! Πολύ κρίμα που τα διέλυσες όλα για όλα...Τώρα τι να πω? Να ευχηθώ να σε συγχωρέσει η καλή σου γυναίκα αλλά πλέον δεν σε βλέπω σίγουρο για το "δεν θα το ξανακάνεις!"Και άντε πες μια να το συγχωρέσεις μετά απο πολύ προσπάθεια,πλέον δεν θα υπάρχει εμπιστοσύνη από μέρους της για εσένα και δίκαιο θα έχει και δεύτερον αν ξαναγίνει δεν θα υπάρξει γυρισμός!Κρίμα έτσι όπως τα έκανες,χάλασες κάτι όμορφο...
Ευχαριστώ κορίτσι μου.. Περίμενα όταν θα απαντούσε ο Τρομοκράτης να του πω αυτό ακριβώς που είπες και εσύ ότι είναι αποτέλεσμα της εξ/ης! Δεν είμαι εγώ κάποια που θα κρίνω και θα καταδικάσω τον/ην κάθε εξομολογούμενο/η... Την γνώμη μας λέμε απλά...Όταν όμως βλέπω αναισθησία στο άλλον ναι μεν αλλά,εκεί λίγο το χάνω... Σόρρυ!
Ε τι να πω ρε ψυχή?Αφού ξεκινάει λέγοντας έχω μια πανέμορφη κορούλα και μια υπέροχη γυναίκα...Και στην πορεία διαβάζω και και μένω!!!Λέω καλά πλάκα μας κάνει και αυτός?Τα είχε όλα και πόνταρε να τα χάσει για μια στιγμή ευχαρίστησης???Ε όχι ρε φίλε γιατί το κάνεις αυτό! Και εκεί που θόλωσα είναι που είπε πως ναι μεν αλλά δεν ξέρει αν το μετάνιωσε!!!Ε εντάξει τώρα! Για αυτό και έγραψα με τέτοιο ύφος! Σόρρυ παιδιά αν παρεξηγήθηκα σαν άνθρωπος αλλά δεν μπορώ την αδικία!Τέλος πάντων! Ας τον φωτίσει ο Θεός να δει τι έχασε και να δει τι θα κάνει στην πορεία! Δεν έχω να πω κάτι άλλο!