ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.4.2018 | 21:50

Και μία εξομολόγηση εκτός κλίματος

Πέτυχα σε ένα site το τραγούδι που θα στείλουμε στη eurovision. Δεν είχε τύχει να μπω στη διαδικασία να ακούσω τί θα στείλει η χώρα μας και ήταν η πρώτη φορά. Δεν έχει σημασία αν δεν χορηγήσει το κράτος τη συμμετοχή αλλά οι δισκογραφικές ούτε αν πρόκειται ή όχι για πανηγυράκι. Θα ακουστεί το Greece και θα εμφανιστεί η σημαία μας, άρα θεωρώ ότι το τραγούδι εκπροσωπεί την Ελλάδα κανονικότατα. Και το τραγούδι είναι αδιάφορο, μονότονο, ψευτοκουλτουριάρικο, ψευτοσοβαρό, αντιπαθητικό, εκνευριστικό που το ακούς και το ξεχνάς σε 3" και αυτό εμένα με κάνει να νιώθω ότι βυθιζόμαστε ακόμη περισσότερο στη μιζέρια μας. Δε λέω ότι φταίει εννοείται το τραγούδι για τα χάλια μας. Σε κάποιους εξάλλου λογικά θα αρέσει. Και δεν είναι το ίδιο το τραγούδι το θέμα. Απλά με ενοχλεί ότι ακόμα και στο κιτς πολύχρωμο χαρούμενο πανηγυράκι, εμείς οι κατά βάθος γλετζέδες, πάλι μίζεροι και βαρετοί θα είμαστε. Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision είναι ένα ελαφρύ ψυχαγωγικό τηλεοπτικό σόου και ως τέτοιο θα πρέπει να εκλαμβάνεται. Βαθιές αναλύσεις δεν του ταιριάζουν, καθώς η βάση του βρίσκεται ξεκάθαρα στη διαφήμιση, όπως όλα τα event αυτού του είδους, βλ. Euro cup ποδοσφαίρου, οπότε εφόσον υπάρχουν χρήματα (και πολλά) για το ποδόσφαιρο, δεν βλέπω γιατί να μην υπάρχει και για το τραγούδι. Συνήθως, το βλέπω σαν μια ευκαιρία να βρεθούμε σε ένα φιλικό σπίτι για να περάσουμε καλά με finger food και χαλαρή κουβέντα.
Προτεινω να παει Στρατος Λασκαριδης- Θα σου λειψω λειψω λειψω αχαχαχ!!! Μα οταν φυγω θα σου λειψω θα σου λειψω, λειψω λειψω λειψω λειψω λειψω λειψω λειψω λειψω αχαχαχ αυτα ειναι!!! Ετσι κι αλλιως και η γιουροβυζιον για τη λειψώ ειναι
Νομιζω καλό θα ήταν να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με βλακειες σαν την Eurovision, όταν ο μόνος λόγος ύπαρξής της ειναι για να φάνε μερικοί στην ΕΤ χρήμα ή να κανουν dolce (gay) vita στην εκάστοτε χώρα που τη διοργανώνει. Από απευθείας ανάθεση, καλύτερα η έλλειψη παρουσίας και "τεχνης". Όσο για τα τουριστικά οφέλη, η Μύκονος δε χρειάζεται αλλους τουρίστες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ