ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.4.2018 | 14:45

Αναποφασιστη?

Εδώ και λίγο καιρό μου αρέσει κάποιος. Ήθελα καιρό να τον γνωρίσω και επιτέλους τα κατάφερα μέσω κοινών γνωστών κλπ. Τώρα που έχουμε έρθει πιο κοντά και έχει "ψηθεί" αυτός για να κάνουμε κάτι, νομίζω ότι δεν θέλω πλέον εγώ. Νιώθω άσχημα γιατί εγώ τον πλησίασα και τώρα θα κάνω πίσω...? Τι να κάνω?
5
 
 
 
 
σχόλια
Ξενέρωσες ε ??Συμβαίνουν και αυτά ..Είδες όμως πόσο διαφορετική είναι η ιδεατή εικόνα που έχουμε για κάποιον σε σχέση με αυτό που τελικά είναι στην πραγματικότητα..Γιατί αυτό έπαθες ..Τον είχες ''θεό'' μέχρι να τον γνωρίσεις και μετά σου ξεφούσκωσε .Την εξομολόγηση σου θα την βάζω ως απάντηση σε όλες αυτές τις εξομολογήσεις που είναι τύπου ερωτευτηκα έναν απο το ινσταγκραμ τι να κάνω για να τον πλησιάσω ..Στο δια ταύτα τώρα απλά να είσαι ειλικρινής μαζί του αλλά σκέψου το και πάλι λίγο ακόμα μήπως ξανα αλλάξεις γνώμη τελικά .
να σιγουρεύομαστε πρώτα πως πραγματικά μας συγκινεί ένας άνθρωπος και μετά να προχωράμε για το οτιδήποτε, ακόμα και μόνο για σεξ ή οτι άλλο.το να θέλουμε την επιβεβαίωση και να κάνουμε τα πάντα για να τον ρίξουμε απλά κακό κάνει σε όλους. κρίμα είναι να στενοχωρούμε ανθρώπους και να τους ραγίζουμε την καρδιά
Να του πεις την αληθεια το πως εσθανεσαι ,δεν ειναι δικαιο για αυτόν να νομιζει οτι και εσυ επιθυμεις κατι με αυτον,μα δεν ειναι δικαιο ουτε για σενα να κανεις κατι που δεν το θες πια.
Άσε τα νομίζματα και σιγουρέψου! Και από την άλλη, έστω ότι όντως δεν θέλεις πλέον να κάνεις κάτι μαζί του, θα το προχωρήσεις γιατί έκανες εσύ πρώτη την κίνηση; Του χρωστάς κάτι επιπλέον, πέρα από μια ντόμπρα εξήγηση; Και ναι, νιώθεις άσχημα γιατί αυτό που έκανες/κάνεις είναι άσχημο, πώς να το κάνουμε!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ