Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.4.2018 | 22:14

Μάλιστα....

Μετά από μερικούς μήνες φλερτ και ερωτικό παιχνίδι με συνεχής και καθημερινή επικοινωνία, όχι μόνο επικοινωνία ερωτική, τον στριμωγνω και απαιτώ εξήγηση γιατί δεν έχει προχωρήσει το ερωτικό κομμάτι μεταξύ μας ενώ έχω προτινει να βρεθούμε μόνοι μας και ξέρει ότι τον επιθυμώ ερωτικά... Απάντηση που πήρα; "Δεν έχω κάποια απάντηση να σου δώσω"...
Και εκεί απλά επιβεβαιώνεις αυτό που πίστευες καιρό τώρα, ότι απλά δεν σε γουστάρει καθόλου!
Συναίσθημα ανακούφισης επειδή τελείωσε αυτό το κομμάτι και έτσι θα πάω παρακάτω...
5 σχόλια
Ταξινόμηση:
Προηγούμενα 1 Επόμενα
ρουκετάκι ρουκετάκι 19.4.2018 | 22:41
Κοίτα ή δε θέλει, ή έχει σχέση ή βγήκε μόλις από σχέση. Σίγουρα πάντως δε λέει να ασχοληθείς περαιτέρω.
Bomberman Bomberman 19.4.2018 | 23:12
Καμμένα άτομα δυστυχώς υπάρχουν και στα 2 φύλα. Μου θύμισες μια κοπέλα πριν 3 χρόνια...βγαίναμε κανένα τρίμηνο + και μόνιμη καραμέλα είχε ότι ήθελε χρόνο για να προχωρήσει...μιλάμε τώρα και οι δυο μας λίγο πάνω από τα 30.
Στο τέλος την άφησα να πάρει το χρόνο της μια και καλή!
Από πρόβατα (ζητώ συγγνώμη από αυτά), γεμίσαμε. Οπότε καλό είναι να ξεκαθαρίζουν γρήγορα τέτοιες καταστάσεις γιατί υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.

Υ.Γ: Ελπίζω μετά από αυτό να τον ξέχεσες, σε αντίθεση με μένα που δυστυχώς δεν το έκανα για χάρη κοινών μας γνωστών...
Κολακεύεται. Του άρεσε που του άρεσες.

Υ.Γ. Αν βέβαια το ερωτικό ήταν από μέρους σου μόνο κι απλά δεν το ξέκοβε, τότε ήταν εμφανές. Πρέπει να σε φλερτάρει κι εκείνος γιατί καμιά φορά ειδικά τ' αγόρια δεν ξέρουν πως ν' απορρίψουν.
ρουκετάκι ρουκετάκι 20.4.2018 | 01:23
Έχω ένσταση. Δε θεωρώ πως κολακεύεται απλά και μόνο. Όποιος φυσιολογικός άνθρωπος κολακεύεται και απλά δεν μπορεί, λέει ευγενικά.. "Σε ευχαριστώ. Είσαι καλή κοπέλα. Αλλά δεν είμαι σε τέτοια φάση αυτή την περίοδο." Θέλω να πω, πως όποιος κολακεύεται, όταν αυτή που τον κάνει να αισθάνεται όμορφα του δείχνει ότι τον θέλει, ακόμα κι αν απορρίψει, θα είναι ευγενικός.
Αν δεν είναι, σημαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. Δεν του άρεσε η προσέγγισή της, ίσως να την βρήκε απότομη. Ίσως επίσης να ήθελε πιο πριν, που γινόταν το παιχνίδι, απλά για το παιχνίδι και δεν ήθελε να πάει κάπου αυτό, πράγμα άκρως εγωιστικό και παρτακίστικο. Μπορεί να ίσχυε κι αυτό που είπα πριν, να είχε δηλ σχέση για πχ, να φλέρταρε κι όπου πάει, με στόχο το "αν είναι ας κάνουμε ο,τι κάνουμε κι ούτε γάτα ούτε ζημιά εφόσον το ξέρεις κι εσύ" κι όταν βγήκε αυτή ξεκάθαρα να πει, "ρε φίλε γουστάρω κι εσύ τι κάνεις", σου λέει "δεν παίρνω ξεκάθαρα την ευθύνη, σόρρυ. ας μεθάγαμε να το ρίχναμε στο ο,τι φταίνει η κοινωνία" (πνευματάκι).
"Όποιος φυσιολογικός άνθρωπος κολακεύεται " και ισορροπημένος θα πρόσθετα. Κάποιοι έχουν σαδιστικές τάσεις, ανασφάλειες, ανικανότητα συναίσθησης σε κακουργηματικό σημείο. Οπότε σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται μια μόνιμη κολακεία.Ειδικά όταν οι επιπτώσεις δεν αφορούν άμεσα αυτόν/ήν.

Προηγούμενα 1 Επόμενα
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή