ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.4.2018 | 18:11

Βοήθεια!

Μιλούσα με έναν τύπο διαδικτυακά και σήμερα άκουσα πρώτη φορά τη φωνή του και ξενέρωσα τελείως! Ξεχάστε το δεν μπορώ αν δεν μου αρέσει η φωνή τι να κάνω τώρα;;; Είχαμε πει να βρεθούμε αύριο βράδυ αλλά δεν θέλω και δεν ξέρω τι να του πω γιατί όλα ήταν καλά τι δικαιολογία να βρω; Να του πω την αλήθεια; Βοηθήστε άντρες τι θα προτιμούσατε; Θα με περάσει για ανισόρροπη στα καλά καθούμενα αν του το αλλάξω αλλά τι να κάνω ξενερώνω τελείως όταν τον ακούω είμαστε 36 και 40 και μην κράξετε αφού δεν μπορώ τι να κάνω;;;
7
 
 
 
 
σχόλια
Πες του μου αρέσουν οι φωνές των fm... Ευθέως..... Και μένα δεν μου αρέσει οι γυναίκες να έχουν έντονα τρίχες στα χέρια.... Γιατί είναι από τα πρώτα πράγμα που κοιτάω.... Εν πάση περιπτώσει π καθένας με την ανωμαλία του... Γκε γκε?? ???
Αν θέλεις μια γυναικεία άποψη.. Χμμ πιστεύω ότι ο ήχος μιας αντρικής γοητευτικής φωνής είναι ελκυστικός αδιαμφισβήτητα ... Όμως μην απορρίπτεις τον κύριο απο το "ατυχές γεγονός"(είναι τόσο απαραίτητο; Ποιος είναι τέλειος/α ;).. Μπορει να έχει μια ενδιαφέρον προσωπικότητα ποτέ δεν ξέρεις αν δεν του δώσεις την ευκαιρία..!
Σε καταλαβαινω γιατι και σε μενα η φωνη παιζει ρολο σ΄εναν αντρα κι γι αυτο αποφευγω τις διαδικτυακες γνωριμιες. Τωρα αφου γνωριστηκατε πηγαινε, μπορει να αλλαξεις γνωμη και αν δεν αλλαξεις απλως δεν ξαναβγαινεις μαζι του.
Συμφωνώ...Και επειδή δεν μπορούσα να το αποφύγω...Τσακ μπαμ, έκανα φανταστικό σενάριο, να μιλάω διαδικτυακά με τύπο που μοιάζει με David Beckham(ακόμα και πριν τους στυλίστες- δε θα με χαλούσε καθόλου-τουναντίον), και φυσικά έχει και τη φωνή του Beckham,χωρίς τη χαριτωμένη αγγλική προφορά.Σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να χάσω το τεφαρίκι, αν δεν έδινα την ευκαιρία για συνάντηση. Σφίχτηκα λίγο ξαφνικά... :)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ