ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.3.2018 | 17:02

σχεση

εχω σχεση εδω και δυο χρονια με ενα παιδι. ειναι παρα πολυ καλος μαζι μου με αγαπαει με κανει να νιωθω πολυ ομορφα . και εγω τον αγαπαω. μεχρι προσφατως ειμασταν στις ιδιες πολεις μιλουσαμε για συγκατοικηση γαμο παιδια ειμαστε μικροι σ ηλικια αλλα νιωσαμε οτι βρηκαμε αυτο που ψαχναμε. πλεον δε ζουμε στις ιδιες πολεις εδω και λιγους μηνες. τα αισθηματα μου αρχισαν μερα με τ μερα αφου δε τον εβλεπα να αλλαζουν. εχουμε αρχισει να προσαρμοζουμε τις ζωες μας με τ καινουργια δεδομενα χωρις αυτο να σημαινει οτι δε λεμε οτι θα μαστε μαζι . νιωθω πολυ ευαλωτη ολα αλλαξαν στη ζωη μου πολυ γρηγορα . η ζωη του ειναι εκει που ειναι κ η δικη μου πλεον αλλου. ειπαμε μεγαλα λογια μεγαλες υποσχεσεις τα νιωσαμε ομως και τ ειπαμε. πλεον ομως νιωθω οτι απομακρυνομαστε ( ισως να το νιωθω μονο εγω) αλλα δε μπορω να κρατησω μια σχεση εξ αποστασεως .εχω την αναγκη μ να μεινω μονη μ. φοβαμαι να του το πω. φοβαμαι οτι θα τον πληγωσω και δε του αξιζει. αλλα δε μπορω να κοροιδευω ουτε τον ευατο μου ουτε αυτον. (οχι δε χωριζω γιατι θελω να φλερταρω, ουτε να βρω η βρηκα αλλον) θελω να νιωσω οτι παταω στα ποδια μ και καποια πραγματα και καταστασεις με κρατανε πισω, το πιστευω οτι καλυτερα δε θα βρω αλλα ειναι εγωιστικο αυτο. ο καθενας ζει με τις επιλογες του . και εγω ξερω οτι αυτο που νιωθω αυτη τη στιγμη ειναι οτι θελω να βρω τον ευατο μου να βαλω σε μια ταξη τη ζωη μου . τον αγαπαω και θελω να μεινω μονη μου . ειμαι μπερδεμενη προφανως αλλα και ποιος δε ειναι.. ? πως θα του το πω χωρις να τον πληγωσω ?
2
 
 
 
 
σχόλια
Βρίθει αντιφατικότητας η εξομολόγησή σου: τον αγαπάω αλλά θέλω να μείνω μόνη μου για να φτιάξω τη ζωή μου. Προφανώς, η αληθής έννοια του λόγου σου είναι ότι τον νοιάζεσαι αλλά δεν αποτελεί κομμάτι της ζωής που θα ήθελες. Το πρόβλημά σου είναι πώς θα φτιάξεις ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά, και σου έχω ένα μυστικό: ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Αν τον χωρίσεις, θα τον πληγώσεις κιόλας κατά πάσα πιθανότητα οπότε αποδέξου το.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ