ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.2.2018 | 21:47

Φόβος-εργασία!

Φοβάμαι τόσο πολύ να ψάξω για δουλειά. Φοβάμαι να βγω έξω να μοιράσω βιογραφικά και όλο αυτό με ακινητοποιεί.Είμαι 25 χρονών γαμώτο, άντε ο πρώτος χρόνος προσαρμογής πέρασε έτσι, γύρισα πίσω στην πόλη μου, προσπάθησα να εργαστώ σπίτι, να φτιάξω την πελατεία μου αλλά δεν απέφερε καρπούς και ούτε μου αρέσει η δουλειά στο σπίτι.Κάθε μέρα λέω θα ντυθώ, θα ετοιμαστώ και θα πάω να ψάξω αλλά δεν το κάνω. Δύο φορές έχω ψάξει αλλά τζίφος, το δύσκολο είναι αυτή η πρώτη δουλειά, όταν έχεις προϋπηρεσία είναι αλλιώς. Επίσης το ωράριο ύπνου μου δεν βοηθάει καθόλου, κοιμάμαι κυριολεκτικά το πρωί και ξυπνάω το απόγευμα..3 χρόνια αυτή η ιστορία 3.
1
 
 
 
 
σχόλια
Για αρχή ξύπνα νωρίς. Το 3 το μεσημέρι είναι κακό. Χάνεις όλη την μέρα, ειδικά το παραγωγικό κομμάτι.Μετά, προσπάθησε να κάνεις γνωριμίες μέσω γνωστών. Πιάσε κουβέντα. Μοίραζε βιογραφικά και ότι γίνει.Σε καταλαβαίνω γιατί και εγώ έχω γενικά πρόβλημα κοινωνικοποίησης. Δυσκολεύομαι να κάνω βήμα για διάφορους λόγους (και όχι λόγω τεμπελιάς όπως λέει ο ανώνυμος). Αλλά πρέπει να σταματήσει αυτό γιατί μας τραβάει πίσω και θα το μετανιώνουμε μια ζωή.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ