ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.2.2018 | 17:26

Skinny shaming από τη μάνα μου

Την αγαπώ την εκτιμώ έχει κάνει τόσα για μένα, αλλά δεν αντέχω αυτό που μου κάνει. Κάθε φορά που συναντιόμαστε μου υπενθυμίζει πόσο αδύνατος είμαι και ότι πρέπει να πάω τουλάχιστον 60 κιλά και αυτό με χαλάει. Είμαι γύρω στο 1.70 και 50 κιλά και κάτι ψιλά. Δεν τολμώ να της πω πόσα είμαι ακριβώς γιατί θα με σέρνει στους γιατρούς.Δε γουστάρω να γίνω 60 κιλά πως το λένε. Δε γουστάρω να παρατρώω για να βάλω κιλά γιατί μου έρχεται εμετός και επίσης μου χαλάει η διάθεση άμα παρατρώω, πόσο μάλλον όταν κάποιος με βάζει να το κάνω με το ζόρι. Από την άλλη νιώθω ότι είναι σαν να με απειλεί η μάνα μου να τρώω παραπάνω αλλιώς θα με σέρνει στους γιατρούς.
3
 
 
 
 
σχόλια
Τα κιλά σωματοδομής πάντως, δε τα παίρνεις με το να παρατρώς. Τα παίρνεις με την γυμναστική. Με τι να παρατρώς, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να καταστρέφεις την ψυχολογία σου και (αν τα καταφέρεις) να κάνεις «μπάκα».Μετά την γυμναστική, πλέον θα πείνας από μόνος σου, περισσότερο από πριν. Και θα αυξήσεις την πρόσληψη τροφής από μόνος σου, χωρίς καταναγκασμό.Και θα καταλήξεις γεροδεμένος, αυτό που στην πράξη θέλει η μάνα σου δηλαδή.
Συμφωνα με το υψος και τα κιλα σου εισαι λιπόσαρκος.Πρεπει να παρεις λιγα κιλα, ασε τα skinny shaming και φροντισε λιγο τον εαυτο σου.Εχει δικιο η γυναικα που ανησυχει.
Είσαι βλαμμένο. Η μάνα σου νοιάζεται για την υγεία σου. Χέστηκε για την εικόνα του σώματός σου και το σκατο skinny shaming που ούτε το έχει διαβάσει στη ζωή της. Αλλά, με τις πολιτικώς ορθές μαλακίες που χάφτετε, χάνετε την κοινή λογική.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ