ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.2.2018 | 05:43

Φόβος...

Εχω φτάσει 18 χρονων και δεν εχω προχωρήσει με κάποιον. Είχα επικεντρωθεί στο στόχο μου να περάσω στη σχολη που ηθελα και να μην μεγαλώσω γρήγορα. Τα κατάφερα. Εχω βγει μονο με 2 αγόρια ως τώρα και αυτα οχι για κατι σοβαρό. Γενικά είμαι πολυ ηπιων τόνων κορίτσι που δεν γκομενιαζει οταν βγαίνει εξω αλλα προσπαθεί να περάσει καλα με τη παρεα του. Για οικονομικούς λόγους δυστυχώς θα παω του χρόνου στη σχολη μου, που θα έχουν μαζέψει οι γονείς μου λεφτά. Το θέμα ειναι οτι φοβάμαι οταν παω να σπουδάσω να κανω σχέση. Δεν καταλαβαίνω αν κάποιος με κοιτάξει έξω, να το πω απλα το μάτι μου δεν παίζει. Οταν μου στείλει κάποιος μήνυμα δεν εχω αυτο το περίεργο ας πούμε για να κανω παιχνίδι και να ενδιαφερθεί ο άλλος. Τα λεω πολυ απλα και ειμαι εγω. Το γεγονός οτι δεν εχω προχωρήσει και δεν ειμαι "πονηρή" για να κρατήσω τον άλλον με το δικό μου τρόπο με τρομάζει γιατί φοβάμαι οτι δεν θα κανω κάποιον να με θελήσει για αυτο που ειμαι. Είμαι απλός τύπος. Ούτε ισιώνω μαλλί με πρέσα, γιατί μολις το στεγνώσω με σεσουάρ μένει ισιο προς σπαστό, ούτε βάφομαι για να βγω εξω, εκτος και αν βγω για βραδυ. Ούτε με νοιάζουν τα social media. Δεν θελω να το παίξω κάποια αλλη ούτε να βιαστώ και αυτό ειναι κατι που με φοβίζει, γιατί πλέον δεν υπάρχουν κομπλέ άνθρωποι.
2
 
 
 
 
σχόλια
Eκ παραδρομής η αρνητική ψήφος, Καραβάν´. Γέλασα πολύ με το σχόλιό σου!Εξομολογουμένη, απλά γνώρισε τον εαυτό σου, γνώρισε κόσμο κι όλο κάποιον θα βρεις που θα ψιλοταιριάζεις.Τέλος, ότι «δεν υπάρχουν πια κομπλέ (;) άνθρωποι», εννοείς ότι πριν (πότε;!) ήταν καλύτεροι οι άνθρωποι ενώ τώρα χειρότεροι; Κι αυτό το λέει η τεράστια συλλογή από εμπειρίες με τους συναθρώπους σου;!Εσύ, πάλι, ούτε καλύτερη είσαι, ούτε χειρότερη από τους συνανθρώπους σου. Είσαι αυτή που είσαι (όσο σε γνωρίζεις δηλ), είσαι στην κατάλληλη ηλικία για να γνωρίσεις κόσμο.