ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.1.2018 | 17:04

Πφφφφφφ

Τον αγαπαω πολυ , ομως εχω κάνει πολλες προσπαθειες να τον προσεγγίσω να ειμαστε κ παλι μαζι .εκείνος αρνειται..με εχει μονο για να περνάει την ωρα του ενω εγω νιωθω άπειρα αισθηματα κ αληθινα..αποφασισα να μην δωσω πλεον αλλο απο τον εαυτο μου κ το ενδιαφερον μου και εκεινος απλα δεν εχει επικοινωνήσει καθολου..δεν ξερω τι αλλο να κάνω. . Τον σκεφτομαι συνεχεια, τον εχω λατρεψει λιωνω για αυτον κ απο εκεινος αδιαφορια κ τυπικοτητα. Αραγε τα ονειρα μας θα γινουν πραγματικοτητα ποτέ? Γιατι να μην τον εχω διπλα μου για μια ζωη? Τι αλλο να κανω κ Πόσο να κυνηγάω εναν ανθρωπο που το μονο που δειχνει είναι αδιαφορία?
3
 
 
 
 
σχόλια
Θες να μας πεις κάτι για τα "άπειρα συναισθήματα" σου;Μπορείς να καταλάβεις ότι αν και "άπειρα και "αληθινά"¨, γι' αυτόν είναι σκουπίδια και άχρηστα;Τελειώσατε. Αν ήθελε, θα ήσασταν μαζί.
καθολου να μην το κυνηγας (οτι ηταν να κανεις το κανες) και κοιτα να κοψεις λεξεις οπως,λατρευω,λιωνω και φρασεις του στυλ δινω τον εαυτο μου!!και εσυ ξεφτιλιζεσαι απο ενα σημειο κ μετα...και στον αλλον γινεσαι ενοχλητικη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ