ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.1.2018 | 14:53

αποκρυψη αληθειας

Θα κρυψω απο τους γονεις μου οτι το αγοιρ μου θα ερθει για λιγο καιρο μαζι μου εκει που σπουδαζω...ειναι μακρια...δεν θελω να τους λεω ψεματα και να τους κοροιδευω ομως δεν μπορω να τους πω την αληθεια...εχω παρει την αποφσση μου....θα το κανω κ οτι ειναι να γινει θα γινει...ειμαι ετοιμη να σκασω...ειμαι πολυ πιεσμενη .... δεν ξερω πως θα χειριστω την συμβιωση ειμαστε μαζι 10 μηνες....φοβαμαι...δεν ξερω αν ειναι λαθος η σωστο ομως τη δεδομενη στιγμη δεν μπορω να κανω πισω...του το υποσχεθηκα....νιωθω τοσο χαλια και τοσο μονη οταν δεν ειναι μαζι μου και το θελω οσο τιποτε αλλο....τι μου προτεινετε? σας παρακαλω οσοι και οσες το διαβασετε μην με αγνοησετε ειναι πολυ σημαντικο για μενα να παρω και αλλες γνωμες....σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας...
5
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί να βάζεις προβλήματα στο κεφάλι σου; Γιατί βιάζεσαι να μεγαλώσεις κ να έχεις υποχρεώσεις απο τώρα; οι γονείς σου κάνουν τα πάντα για να τελειώσεις την σχολή σου κ να διαβάζεις να απολαμβάνεις τα φοιτητικά σου χρόνια. Ούτε να δουλέψεις σε στείλανε ούτε παράλογα πράγματα ζητάνε εκτός κ αν δεν τα αναφέρεις. Αυτός έχει απογαλακτιστει; Η θα σου λέει μαγείρευε, πλενε κ σιδερωνε. Τι θα κάνει όλη μέρα που εσυ θα είσαι στην σχολή σου; ποιος ο λόγος συγκατικησης μονο η απόσταση; βασικά δεν αναφέρεις ούτε τις ηλικίες σας.
Εγω ειμαι της αποψης οτι πρεπει να το πεις στους γονεις σου.Κατω υπο ποιες προυποθεσεις εγινε η συμφωνια; Ειναι για οικονομικους λογους; Υπαρχει ενδεχομενο να εκμεταλλευεται τον ερωτα σου προς προσωπικο του οφελος;10 μηνες κατα την γνωμη μου ειναι λιγο διαστημα για συγκατοικηση.Και σκεψου να σκασουν μυτη καμια μερα οι δικοι σου.Επισης, το οτι συμφωνει ο φιλος σου στην αποκρυψη της συγκατοικησης δν μαρεσει.
Υπάρχουν λόγοι που οι γονείς δεν θα το μάθουν;Γνωρίζουν για την σχέση σου εδώ και 10 μήνες; Και αν απλά είναι αυστηροί... ψιλοκακο δικό τους γιατί τώρα απευθύνεσαι εδώ. Ομως... Υπάρχει πατέρας που θα έλεγε: α!! Θα έρθει το μωρό σου; τι ωραία παιδί μου! Να περάσετε τέλεια.Όχι δεν υπάρχει. Όλοι έχουμε κάνει μια τέτοια απόκρυψη. Εσύ για εσένα πρόσεξε. Και να είσαι υπεύθυνη στην στάση σου σε όλες τις λεπτομέρειες.
Και τι εννοείς με το λίγο καιρό;Άλλο για ΣΚ και άλλο λίγο καιρό. Συγκατοίκηση; Γιατί πως προέκυψε; Η επίσκεψη δεκτή. Το για λίγο καιρό... το βλέπω από αρνητικά έως επειδή δεν γνωρίζω πολύ επιφυλακτικα. Όχι. Τελικό. Αρνητικά το βλέπω το για λίγο καιρό.