ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.1.2018 | 17:56

Απιστια χωρις σχεση δεν υπαρχει

Το ξερω πολυ καλα. Βγαινω με εναν τυπο εναμιση μηνα . Περναμε ομορφα , ειναι καλος μαζι μου και εγω μαζι του, αρχιζω και εχω αισθηματα για αυτον. Τωρα στις γιορτες πηγαμε και οι δυο ταξιδι με τις παρεες μας ξεχωριστα. Πριν φυγω μου εκανε υπαινιγμο εκει που θα παω να μην κανω κατι με αλλον και πανω εκει του ανεφερα και εγω το ιδιο . Τις ευκαιριες μου της ειχα αλλα δεν εκανα κατι καθως σκεφτομουν τον αλλον κ που ηταν πισω στην Ελλαδα, αν και θεωρητικα ημουν ελευθερη αλλα δεν μου εβγαινε. Πηγαινει μετα απο λιγες μερες αυτος και γυρναει. Φυσικα και δεν αναφεραμε αν καναμε εκει κατι, αλλα απο ενδειξεις , οι οποιες δεν ειναι δημιουργημα της φαντασιας μου, υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να πηγε με αλλη εκει. Εμενα με τρωει ομως αλλα να τον ρωτησω να του πω τι και με ποιο δικαιωμα; Και αν δεν εχει κανει κατι θα τον πειραξει η θα μου πει δεν σου εχω κανενα χρεος. Παιζει να μην μου πει καν την αληθεια αν εχει γινει κατι τετοιο. Και αν μου πει κατι τετοιο πως το αντιμετωπιζω; Δεν ηταν μονο σεξ αυτο που ειχαμε , το ειχαμε πει.
4
 
 
 
 
σχόλια
Το χειροτερο που μπορεις να πεις σε γυναικα ειναι " μη κανεις κατι εκει που θα πας". Ειναι σιγουρο οτι θα κανει για να σου παει κοντρα και επειδη την πριζωσες. Δειχνεις τιποτενιος και βλακας στη στιγμη. Αντιθετα, λεγοντας "κανε οτι θελεις εκει που θα εισαι δε με νοιαζει", της δημιουργεις εστω καποιες τυψεις και μπορει και να στη χαρισει.
Εγω λεω να μη ρωτησεις τιποτα και να σταματησει να σε τρωει μεσα σου ολο αυτο αλλιως αν δεν αντεχεις ξεκοψε.Αφου δεν εχετε σχεση γιατι να ρωτησεις, και ακομα και αν εκανε κατι παλι γυρναμε στην αρχη της προτασης ''Αφου δεν εχετε σχεση''.Το υπονοουμενο που σε εκανε να νομιζεις οτι μπορει και να εκανε κατι με καποια αλλη καταπιε το αμασητο. Εξαλλου μπορει οντως να ηθελε απλα να ειναι ενα υπονοουμενο για να σε τσιτσιρισει και να σε εχει σε αναμμενα καρβουνα.Οταν θα τα φιαξετε το ξανασυζηταμε.
Δικαίωμα για σκηνές δεν έχεις. Αλλά μια χαρά δικαίωμα να ξεκόψεις μαζί του μια χαρά έχεις. Πολλή ασάφεια πάντως. Η γνώμη μου είναι ότι είναι χαζομάρα να το παίζουμε άνετες εκεί που δεν το νιώθουμε. Υποκριτικό τελείως. Μια κουβέντα μπορείς να την κάνεις. ε αν στρίψει ή αν στρίψεις, καλύτερα νωρίτερα!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ