ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.12.2017 | 13:56

Το αμιλητο νερο

Η κολλητη μου ξαφνικα χωρις λογο δε σηκωνει τηλεφωνα και δεν απανταει στα μηνυματα μου. Αφησε εν τω μεταξει καποιο υπονοουμενο οτι ειμαι μυστικοπαθης επειδη δεν της ειπα το ονομα της εταιρειας που δουλευω (αν και ρης εχω πει πραγματα για τον εργοδοτη μου κλπ) και οτι πρεπει να της λω την αληθεια για καποιο περιστατικο που φανταζεται οτι εχει συμβει. Της εξηγησα αλλα καμια απαντηση δεν ελαβα. Μονο πτι δε με πιστευει. Την πηρα τηλ. Να μιλησουμε δεν το σηκωσε ποτε. Την θεωρουσα αληθινη φιλη και ελεγα παντα τα καλυτερα γι αυτην. Εχω στςνοχωρεθει πολυ. Τι θα κανατε.στη θεση μου. Πραγματικα δεν εχω πει κακια κουβεντα γι αυτην. Δεν μπορω να καταλαβω τι εννοει και δεν μου το εξηγει.
5
 
 
 
 
σχόλια
Εμαθα σημερα το λογο. Στο παρελθον ειχε παει να μου κανει πουστια. Μου το ειπαν αλλα δεν το πιστεψα. Σημερα εμαθα την αληθεια. Δεν της ειχα πει το ονομα της επιχειρησης γιατι ειχα παει απο κοινο γνωστο, δεν ημουν ικανοποιημενη και δεν ηθελα να θιξω ουτε το φιλο μας ουτε τον εργοδοτη μου
Μια καλή φιλη δεν κρατάει μυστικα. Κ εσυ κράτησες μυστικό κάτι ασήμαντο το που δουλεύεις, Προσωπικά κ εγώ θα θυμωνα. Κατασκοπος σε μυστικές υπηρεσίες δουλεύεις Η φοβοσουν μην σου φάει την δουλειά.
Προς απαντηση σου το ονομα της επιχειρησης δεν ειπα. Απο οτι καταλαβα πηγε για συνεντευξη στη δουλεια που ειμαι μαντεψε ενω γνωριζε οτι δουλευω εδω απο κοινο γνωστο και ναι για να με αντικαταστησει. Δεν την πηραν και νομιζε οτι ειχα μιλησει ασχημα γι αυτην. Γι αυτο μου ελεγε να μην ξαναπω τιποτα για εκεινη. Εγω η ηλιθια ειχα πει οτι εχω μια κολλητη εξαιρετικη καλο κοριτσι και ομορφη και προφανως γι αυτο τη δεχτηκαν. Γιατι την επομενη ο διευθυμτης μου μου ειπε να βαλω γυαλια γιατι δεν βλεπω καλα οσον αφορα τη φιλη μου. Το εμαθα απο τα συμφραζομενα. Και ελεγε οτι την προδοσα και δεν απαντουσε για να με ξεμπροστιασει... Ολες οι φιλες της θελουν να της κανουν κακο...αλλα τελικα εκεινη πηγε να με βλαψει, δεν της βγηκε και την ενοχλησε.