ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.11.2017 | 16:47

Δεν μπορω να το πιστεψω!!!

Πως ειναι δυνατον να ειμαι με εναν ανθρωπο 1,5 χρονο τωρα και να μαθω πως εδω και καιρο απο το καλοκαιρι μεχρι και τωρα εχει βαλει ανθρωπο να με παρακολουθη και οπου και να πηγενω να του λεει που βρισκομαι... Αυτος ο " φιλος του " μου το ειπε πως του ζητησε να βαλει καποιον αλλο ετσι ωστε να βλεπει που ειμαι και αν του λεω αληθεια για το που παω και με ποιον... Εχω θυμωση παρα πολυ δεν το περιμενα αυτο ποτε απο τον ιδιο εμπιστοσυνη 0 και δεν εχω δωσει ποτε μου δικαιωμα και ουτε και βγαινω μονη μου εξω η με την ξαδερφη μου η με την μαμα μου διοτι δεν θελει να εχω φιλες να βγαινω γιατι λεει πως θα με ξεμυαλισουν! Δηλαδη εγω τωρα τι να πω και τι να κανω εχω μεινη αναυδη!!!
6
 
 
 
 
σχόλια
Πολύ επιγραμματικά να πω ότι το κίνητρο πίσω από τέτοιες παθολογικές κι ακραίες συμπεριφορές (παρακολούθηση, απομόνωση του συντρόφου από τον κοινωνικό του κύκλο, δημιουργία ανασφάλειας στο θύμα ώστε να νομίζει ότι είναι υπόλογο ό,τι και να κάνει, απαγόρευση εξόδου από το σπίτι που αλλάζει μόνο υπό προϋποθέσεις όπως να βγει το θύμα μόνο με άτομα που εγκρίνει ο θύτης) είναι η ανάγκη για έλεγχο επάνω σε άλλους ανθρώπους. Είναι μια μορφή ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής κι όχι έκφραση αγάπης, ενδιαφέροντος κι απλής ανασφάλειας.
Οσο κ αν σου ακουστει σκληρο, θα σου ελεγα να χωρισεις. Οχι μονο για την συνεχη παρακολουθηση, που ειναι εξωφρενικο!!!! Αλλα για την χειραγωγηση που δεχεσαι. Τι παει να πει οτι βγαινεις μονο με τη ξαδερφη σου κ την μαμα σου??? Τι παει να πει δεν θελει να εχεις φιλες??? Κακως τα εχεις δεχτει αυτα. Αρρωστες καταστασεις..