ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.11.2017 | 10:13

Μητερα

Γεια σας! Είμαι γυναίκα 42 χρόνον και έχω μεγάλο πρόβλημα με την μητέρα μου! Από παιδί μόλις 1 έτος με άφησε στην γιαγιά μου να με μεγαλώσει! Ένα θέμα που ακομα και σήμερα με χτυπάει πως εγω ποτε δεν την αγάπησα γιατί ειμουνα πάντα με την γιαγιά! Αυτή η επιλογή όμως ήταν δικιά της! Με τον πατέρα μου μια ζωη γκρίνια και φασαρίες! Παντρεύτηκα με τα πολλά να μην σας ζαλίζω! Και εξακολουθη να με βασανίζει! Πώς πήρα ένα ωραίο άντρα και τι να νομίζω πως μπορώ να κάνω ότι Θέλω? Και άλλα πολλά! Έρχεστε σπίτι σε μενα για επίσκεψη λεει και εγω ειμαι με τον άντρα μου ολο και αυτή αναγκάζετε να φύγει! Αντει να χαίρεται που το παιδί της είναι ευτυχισμένο αυτή νομιζω πως ζηλεύει Γιατί αυτή ποτε δεν ήταν με τον πατέρα μου Καλά! Και πολλές φορές οταν ειμασταν μικρά μας άφησε και έφυγε! Αχ είναι πολλά! Σας παρακαλώ μόνο βοηθείστε με!
6
 
 
 
 
σχόλια
Δεν θα αλλάξει. Όσο και να παραπονιέσαι. Όσο και να περνούν τα χρόνια. Ακόμη κι αν έχεις δίκιο. Μην της δίνεις χώρο περιμένοντας να αλλάξει. Αποδέξου αυτό που είναι. Τόσο όσο.
Μάλιστα, αμέσως. Να βοηθήσω.(Αν θα σου αρέσει ή θα το εκτιμήσεις, δεν ξέρω.)Σου έχω νέα: δε φταίει η μάνα σου ή μάλλον έφταιγε όταν σε παράτησε 1έτους, αλλά τώρα φταις εσύ. 42χρονών και την έχεις βάλει στη ζωή σου με τον τίτλο και τα προνόμια της μάνας. Αφού δε γνωρίζεις πώς να θωρακίσεις τον εαυτό σου και την οικογένειά σου από τα συναισθήματα που της επιτρέπεις να σου δημιουργεί, ίσως θα ήταν λύση να επισκεφθείς έναν σύμβουλο να σου τα πει κι εκείνος ένα χεράκι.'Ο,τι έγινε στο παρελθόν δεν γίνεται ν'αλλάξει. Ξεπέρασέ το, μην κρέμεσαι από πάνω της (συναισθηματικά) για να πάρεις την αγάπη που σου στέρησε. Δεν την έδωσε στην ώρα της, πάει πέρασε. Τις περισσότερες φορές αυτοί οι άνθρωποι δεν μετανιώνουν κιόλας, γιατί ταΐζουν το εγώ τους με χίλιεςδυό δικαιολογίες για τα λάθη τους, όσο τραγικά κι αν ήταν. Οπότε μη χαλάς την ψυχολογία σου και τις ισορροπίες στο σπιτικό σου ενδόμυχα περιμένοντας δικαίωση-αυτά μόνο στις ταινίες.