ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.10.2017 | 00:50

ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΙΡΙΑ

Καλησπερα σε ολους.Θα ηθελα και εγω να σας πω τη δικημου ιστορια και να μου πειτε τη γνωμη σαςΓνωρισα εναν ανθρωπο πριν 4 χρονια. Στην αρχη περνουσαμε τελεια ωσπου καποια στιγμη μαθαινω οτι ειμαι το τριτο προσωπο. Εκεινη τη περιοδο που γνωριστηκαμε με τη Στελλα εκεινη ειχε χωρισει, αλλα μετα απο ενα μηνα, τα ξαναβρηκε με το τοτε αγορι της. Με ενοχλησε, στεναχωρεθηκα πολυ. Ειχα αρχισει να δενομαι πολυ μαζι της. Ταιριαζαμε σε ολα παναθεμα μας.Δεχτηκα να μεινουνε φιλοι. Φυσικα αρκετες φορες, μετα απο τις τοσες κουβεντες και γελια που καναμε καταληγαμε στο κρεβατι.Λαθος μου μεγαλο απο τι στιγμη που ηξερα οτι ητανε σε σχεση. Οι μηνες περνουσανε, εκεινη αρκετες φορες χανοτανε, λογικο αφου ητανε με το τοτε αγορι της και εγω φυσικα τρελαινομουνα. Μετα απο καποιες εβδομαδες που περασα πολυ δυσκολα , αφου ειχαμε απομακρυνθει, σκαει μυτη ετσι ξαφνικα , και σαν να με μαγευε ξαναεπεφτα σαν τον ηλιθιο στα διχτυα της. Ημουνα πραγματικα ερωτευμενος. Μετα απο 3 μηνες, καταλαβα οτι τελικα ειχε χωρισει με τον δικο της αφου βρισκομασταν ολοενα και πιο συχναΕνιωσα απιστευτα χαρουμενος, επιτελους ητανε δικη μου. Καναμε βολτες, ταξιδια, περνουσαμε τελεια, καναμε ονειτα για το μελλον. Καποια στιγμη μαθαινει οτι ο πρωην της αυτοκτονει και αυτο εξαιτιας διαφορων ψυχολογικων προβληματων που αντιμετωπισε.. ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΕΙ με το θανατο της. Οπως επισης και εγω Δεν ηξερα οτι εκεινος αντιμετωπιζε ψυχολογικα. Της σταθηκα και τη στηριξα. Φανηκε να το ξεπερναει.Απο καποια στιγμη ομως και μετα 4 μηνες περιπου , αρχισα να εχω υποψιες οτι με απαταει. Μνηματα στο μεσετζερ, απο διαφορους. Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ωσπου καποια στιγμη ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΑ εβαλα καποια σημαδια να δω αν ισχυει κατΙ τετοιο ( μετρησα προφυλακτικα,σημαδεψα το λιπαντικο)ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ...ΑΛΛΑ το εκανα..ΛΑΘΟΣ ΜΟΥΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΑ...ΕΚΕΙΝΗ μου το αρνηθηκε ομως. Εκανα λαθος και ολα αυτα ειναι γεννημα της φαντασιας μου. Προσπαθησα να τη πιστεψω. με επεισεΟμως κατι εσπασε μεσα μου. Μπηκα σε διαδικασια να αναρτησω φωτος μου σε διαφορα σαιτ γνωριμιων. ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝΟΣΩ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ. δε ξερω. ΜΙΛΗΣα ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ σε αυτα τα σαιτ, αλλα ΠΟΤΕ δεν εκανα κατι μαζι τους. ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΟΥ , αλλα ετσι ενιωσα να κανω τοτεΗ Στελλα τυχαια? η ισως και εκεινη να εμπιανε στα αναλογα σαιτ, ειδε τις φωτος μου και χωρις καν να με ακουσει μΕ ΧΩΡΙΣΕ απο το φεισμπουκ και με εκανα ΜΠΛΟΚΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑ, ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΑ, δεχτηκα τα λαθη της.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ, και εκεινη ουτε καν να με ακουσει δεν ηθελε. 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΩΡΙΣΕ ΜΕΣΩ ΦΒ και με εκανε ΜΠΛΟΚ.1 ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ. οχι γιατι με χωρισε. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ. μια φορα προσπαθησα να της μιλησω ..ΔΕ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕ.ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ!!!
9
 
 
 
 
σχόλια
Συμπέρασμα για τους επόμενους κι επόμενες: Δεν λέμε ότι θα το παίξουμε φίλοι όταν εξαρχής μας φλομώνει ο άλλος στο ψέμα. Το ταίριασμα που νομίζεις ότι έχεις, είναι στο κεφάλι σου. Σου έχει κάνει ζημιά αυτή η σχέση. Τέσσερα χρόνια δεν είναι και λίγα. Αν την παρατείνεις, παρατείνεις την ζημιά. Είναι κρίμα να 'χεις αγαπήσει κάποιον και να μην ταιριάζετε ή να μην μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη.Πιο κρίμα είναι να επιμένεις με νύχια και με δόντια να την κρατήσεις. Τι άλλο σου έχει μείνει να χάσεις; Γιατί να κερδίσεις δεν παίζει. Υ.Γ. Τις σχέσεις που μας βλάπτουν αλλά εμείς επιμένουμε με πάθος στο λάθος, τις λέμε κι εθισμούς άραγε;
Αμ το λάθος αυτό είναι κι είναι από την αρχή αρχή! "Δεχτηκα να μεινουνε φιλοι."ΓΙΑΤΙ αυτή η μνημειωδώς βλακώδης ατάκα "ας μείνουμε φίλοι" λέγεται και διαιωνίζεται; Λες και αν ας πούμε δεν "μείνετε φίλοι" θα είστε εχθροί και θα καραδοκείτε σε έρπειν με τα μαχαίρια στα δόντια ποιός θα φάει πρώτος τον άλλο μπαμπέσικα...Απόδειξη ότι ούτε φιλιές ξέρουν τι θα πει. Ούτε σχέσεις ξέρουν να κάνουν. Ούτε τα μπούτια τους δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν. Απλώς λένε μια παπαριά επειδή την άκουσαν στις ταινίες.
Όταν γουστάρεις τον άλλον, πόσο φίλος του να είσαι πάντως; Μπορεί να έχετε φιλικές επαφές μεν, αλλά για να μη σε πάει και πίσω πρέπει να είστε και οι δύο αρκετά ώριμοι και ειλικρινείς ως προς αυτό που έχετε. Στον ένα μήνα γνωριμίας δεν μπορείς να μείνεις φίλος. Μπορείς να προσπαθήσεις να ΓΙΝΕΙΣ φίλος. Και η λάθος χρήση των λέξεων(απλών λέξεων προφανώς) είναι καλός δείκτης για το πόσο συνειδητοποιημένα λέει κάποιος κάτι ή το λέει για να το πει.
Στις μικρότερες ηλικίες μπορεί και να είναι κάποιο είδος αλαζονίας που ταιριάζει πολύ με την αφέλεια και την ενεργητικότητα μιας εφηβικής ή μετεφηβικής φάσης. Ο καλύτερος κριτής στην εκάστοτε περίπτωση μπορεί να είναι ο ίδιος μας ο εαυτός. Εμείς έχουμε τις απαντήσεις που μας αφορούν, αρκεί να ξέρουμε να κάνουμε ερωτήσεις. (Προς το παρόν τα πιστεύω, στο μέλλον θα δείξει. )
Εκ πείρας-κοινώς τρώγοντας τα θεσπέσια μου μούτρα- ότι ξεκινάμε μ' ένα "αθώο" λάθος ενώ κάπως μέσα μας μας χτυπάει αλλά είμαστε πολύ αλάνια και σκληρά καρύδια για να δώσουμε την πρέπουσα βάση. Μετά όμως-εδώ είναι το ζουμί- μετά αντί να παραδεχτείς ότι έκανες λάθος επιλογή, επιμένεις μέχρι να δεθείς ( ή να γίνεις και για δέσιμο) μη θίξεις και τον άλλον σαν λάθος επιλογή. Αυτό το μοτίβο, του να επιμένεις σε κάτι με το καιρό βαθαίνει. Όμως όταν κάνεις χ-ψ επιλογές αποκλείεις και τις γ-δ, οπότε δεν είναι ότι δεν προχωράς, είναι σαν παλινδρόμηση μάλλον. Τα καλά νέα είναι ότι αν θες, όλο και κάτι μαθαίνεις για σένα και τις ανθρώπινες αλληλεπιδράσεις με μια τέτοια εμπειρία. Αρκεί να μην πιστέψεις ότι εσύ έμεινες σε μια τέτοια κατάσταση από 'αγνή' αγάπη.
Λες ότι είναι θέμα υπερεκτίμησης ψυχικών δυνατοτήτων ε; Μπορεί. Το παραμύθιασμα της "αγνής" αγάπης πάντως δίνει και παίρνει σε οποιαδήποτε ηλικία και συγκυρία.
Ταιριάζατε σε όλα, αλλά τον μισό χρόνο ήταν αλλού. Το ξέρω πως πονάς, όμως, μήπως (λέμε τώρα) θα είσαι καλύτερα χωρίς εκείνη; Η σχέση σας, μέσα από την περιγραφή που κάνεις, μου φαίνεται σαν κάτι που δε θα ήθελα να ζήσω (είτε ήμουν από τη μία πλευρά, είτε από την άλλη). Αυτό, και σου εύχομαι να την ξεπεράσεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ