ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.10.2017 | 15:44

ΑΥΤΟ-ΕΜΕΙΣ: 0-1

Είδα αυτόν τον αλήτη τον PENNY WISE στο remake του IT.Καλή ταινία, όχι καλύτερη από την πρώτη, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι είναι μια ταινία τρόμου με μήνυμα, όχι κάτι σαχλό.Αυτός άλλωστε είναι κι ο σκοπός των βιβλίων του Στήβεν Κινγκ.Και θέλω να πω σε όλους(για να το ακούσω κι εγώ) να μην φοβόμαστε. Οι φόβοι μας, μας ακολουθούν, δεν είναι μόνο για μικρά παιδιά, όπως δείχνει η ταινία.Αν δεν φοβόμαστε, θα νικήσουμε τον κάθε κακιασμένο κλόουν της ζωής μας. Όπως κι αν τον λένε.
1
 
 
 
 
σχόλια
Καλή ταινία,αλλά όχι καλύτερη από την πρώτη;Κατάλαβα...ας μην την δω καλύτερα... :PΔεν είναι τόσο απλό το να μην φοβόμαστε...Στο αριστοτεχνικά γραμμένο βιβλίο,ο Stephen King ξεκινάει από την αρχή...από τη δημιουργία των φόβων,τους βαθύτερους λόγους και το περιβάλλον που τους γεννά...γράφει για το πως ο φόβος μπορεί να σε παραλύσει,να σε κερδίσει κατά κράτος...και σταδιακά μέσα από την αφήγηση δείχνει το πως η αποδοχή του φόβου,η αναγνώριση της αιτίας του,η περιφρόνηση αυτού που κάποτε προκαλούσε τρόμο,φέρνει την αντίδραση,την ωριμότητα,αλλά και την αυτογνωσία...Νομίζω ότι δε θα είμαι ποτέ ευχαριστημένη με τη μεταφορά αυτού του βιβλίου στη μεγάλη οθόνη... :)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ