ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.10.2017 | 15:38

Περιεργη κατασταση

Είμαι 33 και σε μια "σχέση" αδιεξοδη...ομως τον αγαπω...να χωρισω ή να περιμενω να δω αν αλλαξει? Δεν μπορω να μεινω μονη μου , δεν εχω τη δυναμη..και μετα τι? Πότε θα γμωρισω άνθρωπο της προκοπής?
8
 
 
 
 
σχόλια
Όταν βλέπεις αδιέξοδο σημαίνει πως κάπου δεν σε καλύπτει. Άρα δεν υπάρχει αγάπη παρά κάποια συναισθήματα για εκείνον και η φοβία. Το πως χαρακτηρίζεις το αδιέξοδο βέβαια έχει να κάνει με τα προσωπικά σου κριτήρια και θέλω, στην ουσία η ίδια ξέρεις ήδη την απάντηση...
Η αγάπη μπορεί να υπάρχει. Απλά τα θέλω μας ή ακόμη και οι χαρακτήρες να είναι ασύμβατοι. Αν πιέζεσαι σε μία κατάσταση, δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάς απαραίτητα κάποιον, σημαίνει ότι αυτή η κατάσταση δεν σου ταιριάζει. Βέβαια, το ότι δεν μπορεί να μείνει μόνη είναι κάτι στο οποίο κανένας σύντροφος δεν της φταίει και θα πρέπει να το λύσει...μόνη της.
Εσύ χάνεις το χρόνο σου με την αδιέξοδη κατάσταση, εμείς όχι. Σε νιώθω διότι είσαι σε μία φάση που ''φοβάσαι'' εκτός από τη μοναξιά να μην ''πετάξεις'' τα χρόνια που έχεις επενδύσει στον τύπο. Εύχομαι σε μερικά χρόνια να μην κλαις περισσότερα χρόνια από όσα θα ''κλάψεις'' φεύγοντας τώρα. Καλή τύχη.
Το μόνο που θα αλλάξει με βεβαιότητα, είναι η ηλικία σου, στα χρόνια που θα πετάξεις περιμένοντας να "αλλάξει".Δεν αλλάζει χαρακτήρα ο άνθρωπος.
Α να γεια σου. Μαζί με τα χαμένα χρόνια θα έχεις χάσει πέρα από ευκαιρίες με άλλους άντρες. Ξεγνοιασά, ευκαιρίες για προσωπική εξέλιξη. Αν επίσης υπάρχει μεγάλη συναισθηματική φθορά, θα πρέπει να επουλώσεις τραύματα. Είναι λυπηρό. Αλλά καλύτερα τώρα, πριν να μισήσεις τον εαυτό σου.
Αδυνατεις να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου και τις επιθυμίες σου και περιμένεις να το κάνουμε εμείς. Είναι ώρα της ψυχρής λογικής. Βάλτα κάτω, σκέψου τις συνέπειες των πιθανών επιλογών σου και διάλεξε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ