ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.9.2017 | 01:42

Άτομα του παρελθοντος

Τι σκατα θελουν απο τη ζωη μου παλι;; Καλά τους είχα ξεπεράσει. Έχω μια "φιλη" η οποια ολο με ελεγε ξενέρωτη επειδη προτιμω να κάτσω σπιτι με το βρακί βλέποντας ταινιες, παρά να στριμωχτω σε ένα μπαρ τρώγοντας ληγμένα φυστικια. Είδα και αποειδα και αποφάσισα πως αυτη και μια αλλη φιλη επίσης ηταν καλύτερο για ολους μετα απο 7 χρονια φιλίας να τις κάνω περα, για να βελτιώσω την ψυχική μου Υγεία!! Μετα απο 6 μηνες "απουσιας" απ τη ζωη μου όπου μπορω να πω ηρέμησα και έκανα καλύτερες παρέες γυρνάει τωρα αυτη και με πιεζει να τα βρούμε. (Ενω ολο αυτο το διάστημα κανει παρέα με την κάθε κοπελα του δρόμου και πάει με τον έναν κ αλλον) φυσικα Φυσικά δεν θελω αλλα πατάει στο συναίσθημα! Αχ δεν μπορώ..μακαρι να υπήρχε ένα DELETE σε όλα να ηρεμουσααα!!!!
3
 
 
 
 
σχόλια
Spoiler alert:οι άντρες προτιμούν τις "εύκολες" στο κρεβάτι, στις βόλτες, στα αστεία, στην συμπεριφορά, κ αυτες που βλεπουν με το βρακι ταινίες. Δεν θελουν αυτες που κραζουν αυτα που εκαναν αφου σταματήσουν να τα κανουν.αφου σου αρεσουν οι ταινιες δες κ αυτή: http://www.imdb.com/title/tt1839494/Κ αν σου αρέσει να ερθω κ εγω με το βρακι μου.
με τις φίλες που νοιώθεις ότι δεν ταιριάζεις καλύτερα να μην συνεχίζεις να κάνεις παρέα....δεν χρειάζονται βαρυσήμαντες δηλώσεις αν και όταν την ξαναδείς....ούτε ότι τα βρήκατε ούτε ότι δεν τα βρήκατε...απλά πίνεις ένα καφέ, δεν είσαι ιδιαίτερα θερμή και της δηλώνεις ότι ωραία ήταν η παρέα σας για όσο διάστημα βρισκόσασταν αλλά τους τελευταίους έξι μήνες μέχρι και σήμερα νιώθεις ότι θέλεις να ανοίξεις τον κύκλο σου....από κει και πέρα νομίζω θα καταλάβει....ΥΓ επίσης με προβληματίζει ότι εκείνη ζητά να τα ξαναβρείτε...μήπως η συμπεριφορά της δείχνει ότι είναι άτομο που δεν έχει πολλές φιλίες και έτσι γυρνά πίσω σε σένα ως μια "εύκολη" λύση?
Πρώτον σταμάτα να κρίνεις τους γύρω σου ανάλογα με τη σεξουαλική τους ζωή, δεν είναι σωστό.Δεύτερον, αφού αυτή η σχέση ήταν επιζήμια, μπράβο σου που πήρες την απόφαση να την απομακρύνεις.