ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.8.2017 | 17:37

Σε περίπτωση που κάποιος...

...δώσει 2η φορά πανελλήνιες και πάει αργότερα στη σχολή που πέρασε είτε την 1η είτε την 2η φορά πιστεύετε πως θα δυσκολευτεί να κάνει φιλίες δεδομένου ότι θα βρει τα περισσότερα τουλάχιστον παιδιά κατά 1 χρόνο μικρότερα σε ηλικία χωρίς να έχουν βιώσει την εμπειρία της 2ης προσπάθειας; Συγνώμη αν είναι χαζό αυτό που ρωτάω αλλά πραγματικά το έχω απορία και με αγχώνει μήπως κάποιος που θα αργήσει να ξεκινήσει το πανεπιστήμιο για 1 χρόνο (σε άλλες περιπτώσεις και 2) δε θα μπορέσει να κάνει καλές φιλίες, γιατί τα άτομα της χρονιάς έχουν ξεκινήσει ήδη τη φοιτητική ζωή και έχουν εγκληματιστεί ενώ αυτός έχει αργήσει περνώντας μια δύσκολη φάση και είναι σα να περισσεύει.
2
 
 
 
 
σχόλια
Τζίζους. Στο πανεπιστήμιο πας για να επιμορφωθείς και να ανοίξεις τον εγκέφαλο. Όχι για να κάνεις ντε και καλά παρέες. Παρέες γίνονται ανά πάσα στιγμή και με οποιαδήποτε συντροφιά κι εκτός έτους σου.
Λογικά κάποιες παρέες θα έχουν σχηματιστεί όπως είναι φυσικό.Αλλά αν είναι κάποιος κοινωνικός δεν πιστεύω ότι είναι αδύνατον και στο δεύτερο έτος να βρει παρέα.