ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.8.2017 | 12:47

Έλεος!

Κάθε μέρα την ίδια ώρα πήγαινω για τρέξιμο και περνάω από έναν συγκεκριμένο δρόμο. Έχει μια εβδομάδα περιπου που βλέπω συνέχεια έναν τύπο που πηγαίνει τον σκύλο του βόλτα και τον αφήνει να κάνει την ανάγκη του στη μέση του πεζοδρόμιου. Εννοείται πως όταν του ένανα παρατηρήση για το συγκεκριμένο θέμα ξεκίνησε τις μάλακιες του τύπου "Δεν έιναι δικό σου το πεζοδρόμιο, μην ανακατεύεσαι" κλπ. Από την στιγμή που είναι ο σκύλος σου είσαι υποχρεωμένος να τα μαζέψεις.
3
 
 
 
 
σχόλια
Μαζι σου και εγω, καθε μερα παω για τρεξιμο και οι ιδιοκτητες/τριες σκυλων ειναι μακραν οι χειρωτεροι.Καθε μερα ολο και καποιος θα πιαστει και θα αρχισουν οι φωνες γιατι αυτοι οι ανθρωποι δεν μπορουνε να καταλαβουν οτι τα ζωα σε δημοσιο χωρο συνεπαγονται και υποχρεωσεις.
Την επόμενη φορά έχεις μαζί σου σακουλάκι, τα μαζεύεις και τον ακολουθείς. Βλέπεις πού μένει και τα πετάς στο σπίτι του. Αν θέλει ας μην τα μαζέψει!