ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.7.2017 | 20:11

Είμαι αχρηστη

Νιώθω τελείως αχρηστη... εχω απογοητεύσει την προπόνητρια μου και εμενα και όλους.Προσπαθω με όλη μου την δύναμη και είμαι εδώ και μήνες στο ίδιο σημείο και ενώ όλοι οι άλλοι βελτιωνονται εγώ εκεί σταθερή στον πάτο!
2
 
 
 
 
σχόλια
Αγαπητή μου,δε ξέρω ποιο είναι το άθλημα σου αλλά θα σου πω μερικά πράγματα μιας κι έχω βρεθεί κι εγώ στην θέση σου.Στον αθλητισμό δεν έχουμε πάντα επιτυχίες. Συνήθως οι αποτυχίες είναι πολύ περισσότερες.Επίσης να θυμάσαι πως σε κάθε σου επιτυχία είσαι εσύ εκείνη που χαίρεται περισσότερο και σε κάθε σου αποτυχία εσύ που λυπάσαι περισσότερο.Το ότι είσαι σε μια περίοδο εκτός φόρμας δεν είναι το τέλος του κόσμου. Η δουλειά της προπονήτριάς σου είναι να σε φέρει πίσω στις υψηλές επιδόσεις.Μπορεί να χρησιμοποιήσει πολλά εργαλεία και ανθρώπους όπως εργομετρήσεις, διατροφολόγο, φυσικοθεραπευτή κλπ αλλά αυτό που βλέπω να χρειάζεσαι σίγουρά και άμεσα είναι αθλητικό ψυχολόγο.Μη κοιτάς τι κάνουν οι συναθλητές σου. Εσύ πρέπει να γίνεις καλύτερη από τον εαυτό σου. Τα υπόλοιπα θα έρθουν.Για αρχή αν σε βοηθάει σκέψου πως ενώ διαβάζω χρόνια την στήλη, μόλις έφτιαξα λογαριασμό για να σου γράψω όλα αυτά. Σκέψου πως ένας άγνωστος πιστεύει σε εσένα. Πίστεψε κι εσύ!Σου εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία!