ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.6.2017 | 17:06

Ρε κολλητέ σήκω πάνω

Ο κολλητός μου πριν 1 μήνα έχασε τον πατέρα του και ακόμα δεν έχει συνέλθει. Τον βλέπουμε σπάνια έχει απομακρυνθεί από την παρέα μας. Χθες τον είδα και του είπα ρε κολλητέ πέφτουμε και σηκωνόμαστε πάλι, έκανα λάθος??? Είναι θλιμμένος και συχνά τον βλέπω να κλαίει. Παίζει να έχει και κατάθλιψη. Είμαστε και οι δυο 15 χρονών. Πείτε μου τι να κάνω???
4
 
 
 
 
σχόλια
Το πενθος και η καταθλιψη μοιαζουν αρκετα. Μια τετοια απωλεια σε σημαδευει, και σου αλλαζει τη ζωη, ειδικα αν τη βιωσεις σε μικρη ηλικια οπως ο φιλος σου. Αν οντως τον θεωρεις κολλητο σου, κανε απλα υπομονη μεχρι να συνελθει.
Θέλει το χρόνο του φίλε μου... δυστυχώς θέλει χρόνο και πρέπει να του τον δώσετε, να είστε εκεί κοντά του διακριτικά, ήσυχα, ήρεμα, δώστε του όσο χρόνο χρειάζεται και να είστε σίγουροι ότι θα επανέλθει, αρκεί να είσαι εκεί όταν σε χρειάζεται, η απώλεια τον γονιών και ειδικά σ αυτή την ηλικία που βρίσκεστε είναι τραυματική.

Απεργία της ΓΣΕΕ