ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.6.2017 | 14:44

Κάποιες αντρικές γνώμες, αν θέλετε.

Αν κάποια κοπέλα σάς είχε κάνει ερωτική εξομολόγηση, την απορρίψατε επειδή δε σας άρεσε καθόλου εμφανισιακά, αλλά την εκτιμάτε πολύ ως άνθρωπο και σας αρέσει ο χαρακτήρας της, θα μπορούσατε μετά από καμιά δεκαριά μήνες να την προσεγγίσετε για σύναψη καθαρά φιλικής σχέσης; Ή πιστεύετε πως άπαξ και κάποια σας έχει δει εξ' αρχής ερωτικά είναι σχεδόν αδύνατο να σας δει ξαφνικά ως απλό φίλο κι ότι είναι πιθανότερο να επιδιώξει να σας ξαναδιεκδικήσει ερωτικά;Ευχαριστώ όσους απαντήσουν.
6
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ νομίζω ότι είναι η κοπέλα που ρωτάει και απ' ότι κατάλαβα εξομολογήθηκε σε κάποιον ότι είναι ερωτευμένη μαζί του, αυτός της έριξε χυλόπιτα και τώρα την πλησιάζει "φιλικά". Και αναρωτιέται η κοπέλα αν πράγματι ο τύπος την προσεγγίζει γιατί θέλει την φιλία της ή γιατί θεωρεί πως η κοπέλα θα τον ξαναφλερτάρει και θέλει έτσι να τονώσει την αυτοπεποίθησή του, να παίξει μαζί της, κ.τ.λ..Αν έχω πέσει μέσα σ'αυτό που λέω, ένα σε συμβουλεύω: φύγε μακριά!Η περίπτωσή σου μου θυμίζει μια φίλη μου, η οποία ήθελε κάποιον, αυτός το κατάλαβε, την έβαλε στο friendzone πριν προλάβει να πει αυτή τι νιώθει, τώρα είναι "κολλητάρια", λίγο γιατί αυτός ξέρει ότι όποτε της σφυρίξει θα τρέξει, λίγο για να 'χει ένα αποκούμπι, λίγο για να τονώνεται η αυτοπεποίθησή του (κι ας μην τον ελκύει ερωτικά η κοπέλα), λίγο για να γνωρίζει υποψήφια "γκομενάκια" από της παρέες της.Αποτέλεσμα; 3 χρόνια μετά, αυτή ακόμη ελπίζει, είναι κολλημένη εκεί, τρέφεται με τα ψίχουλα που αυτός της ρίχνει και είναι απίκο όποτε την χρειαστεί.Δεν λέω ότι φταίει αυτός μόνο. Βρίσκει και τα κάνει...Γι' αυτό μακριά.
Αν ρωτάει η κοπέλα... Εσύ ξέρεις αν μπορείς να τον δεις φιλικά. Μπορείς; Επίσης το ότι ρωτάς τους άντρες είναι κομματάκι ανόητο. Αφού σε νοιάζει τι πιστεύει ο Μήτσος και οοοόλοι οι άντρες. :) Τώρα, αν όλοι οι άντρες είναι το ίδιο τότε μπορείς πανεύκολα να αντικαταστήσεις τον Μητσάκο με άλλον. ;)
Πιο πολύ μοιάζει ότι ρωτάει το αγόρι. Γι' αυτό και θέλει συγκεκριμένα αντρικές γνώμες, για να του πουν πώς έπραξαν ή πώς θα έπρατταν εκείνοι σε αντίστοιχη περίπτωση(σαν να συμβουλεύεται τους κολλητούς του, ας πούμε).Κλασσική περίπτωση "δε μπορώ να σε δω ερωτικά, αλλά θέλω με κάποιον τρόπο να σε έχω στη ζωή μου".
Στο ασπρουλιάρικο έπεσες μέσα, αλλά στο παχύ ...με πλήγωσες λιγάκι! :-)Στο θέμα μας τώρα, νομίζω πως ίσως να είναι εφικτή αυτή η φιλία μόνο όταν η κοπέλα βρει νέο ερωτικό ενδιαφέρον αλλού.