ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.5.2017 | 15:27

single εεε και;

Ολα ξεκινησαν απο τον γάμο του ξαδερφου. Με το ετσι θελω οι γονεις μου αποφασισαν να μη παω (δεν ενημερωθηκα ποτε) και ενημερωσαν κι ολας το σοι. Ο λογος; απο μια ατακα του πατερα μου, καταλαβα. Η ατακα ηταν "δεν θα την εχουμε συνεχεια απο πισω μας'. Αρχικά να διευκρινίσω οτι δεν ειμαι απο πισω σε κανεναν. το γεγονος οτι ειμαι 28χρονων και ελευθερη δεν συνεπαγεται οτι δεν μπορω να παω σε ενα γαμο με τους γονεις μου. ομως φυσικα οι γονεις μου δεν το "εγκρινουν" αυτο. ναι οκ ζουμε σε κλειστη κοινωνια αλλά ενταξει sorry κι ολας που δεν παντρευτικα καποιον μονο και μονο για να μην ειμαι μονη μου. Λες και ειμαι καμια ηλικιωμενη που δεν έχει στον ηλιο μοιρα και που περασε η μπογια της. δλδ ενταξει για ποιον λογο θα επρεπε να κανω κατι που θελω. επελεξα να σπουδασω, να μορφωθω απο το να παντρευτω και να γινω μανα. Ετυχε να ειμαι 28χρονων και ελευθερη, οχι απο επιλογη απλα ετυχε. που ειναι το κακο απορω; ολη τους η συμπεριφορα με στεναχωρησε και δυστυχως επειδη μενουμε στο ιδιο σπιτι αυτο το κανει ολο και χειροτερα. ναι ναι το σκεφτηκα να μετακομίσω αλλα με 250 ευρω το μηνα που βγαζω απο την 4ωρη απασχοληση που απέκτησα πριν 2 μήνες μετά από 8μήνες άνεργη πως θα ζήσω; Δεν μπορώ να καταλαβω γιατι μου λενε συνεχεια να βρεις καποιον,μη εισαι μονη σου, ριξε λιγο στα στανταρς σου κτλ. και με το λεγε λεγε δυστυχως εμπλεξα με εναν που με εκανε την ζωη μου κολαση ή αν θέλετε να πουμε δεν ηταν καταλληλος για μενα αλλα ουτε για καμια! Δεν εχω τρελες απαιτησεις και δεν ψαχνω ουτε καποιο μοντελο απλα δεν ετυχε να βρω και δυστυχως ναι ολο αυτο μου δημιουργει "προβλημα". εμενα δεν με πειραζει που ειμαι μονη μου αλλα πειραζει ολο το περιβαλλον μου (γονεις, φιλοι, συγγενης κτλ). Σκεφτομαι παραλογά; Γιατι αντιδρούν έτσι; 3 μέρες τώρα κλείνομαι στο δωματιο μου και κλαιω, στεναχωριεμαι που μου συμπεριφερονται ετσι, που δεν με θεωρουν "σωστη" κορη. Αχχχχ θα βρω καποιον που θα μου ταιριαζει και μια δουλεια που θα μπορω να συντηρω τον εαυτο μου και δεν θα με ξαναδουν γιατι θα κάνω την δικη μου οικογενεια, την οικογενεια που δεν είχα ποτε γιατι δυστυχως αυτό το γεγονος που ανεφερα ειναι ενα απο τα πολλα που συμβαίνουν κατα καιρους.
7
 
 
 
 
σχόλια
Μια χαρά και λογικά λένε οι αποπάνω σχολιαστές να μη δίνει σημασία σε τέτοιες παρωχημένες, κατινίστικες και στενόμυαλες απόψεις του 1800 η εξομολογούμενη!Υποτίθεται κιόλας ότι είμαστε στο 2017, σε χρονολογίες Σταρ-Τρεκ πια και ότι αυτά είναι αυτονόητα!Οπότε απορώ ειλικρινά, τις αρνητικές ποιος τις ρίχνει??Οι θείτσες του χωριού που τώρα έχουν αποκτήσει όλες ταμπλετ, ή τίποτα κομπλεξικά αρσενικά??
GoD (σε συμπαθώ ήδη λόγω παράφρασης της αγαπημένης σειράς), τέτοιου είδους αρνητικές τίθενται συνήθως από ας τους πούμε "αντιρρησίες συνείδησης", όχι γιατί δεν συμφωνούν με τα λεγόμενα, αλλά γιατί έτσι. Δεκτές κι αυτές, νο πρόμπλεμ γουατσοέβα. Άλλωστε το μύνημα απευθύνεται κυρίως στον εκάστοτε εξομολογούμενο, οπότε οι θετικές/αρνητικές ψήφοι είναι αμελητέες. :)
Thank you, WTF, αμοιβαία τα αισθήματα :)Εντάξει, σωστό και δημοκρατία έχουμε, βρε αδερφέ...!Αλλά μου ήρθε η αποριούλα. Όπως λες όμως, οι εξομολογούμενοι μετράνε εδώ - μακάρι να την ξεπεράσει αυτην την τοξική ατμόσφαιρα η κοπέλα.
Αναφέρεις ότι επέλεξες να μορφώθεις και να σπουδάσεις από το να γίνεις σύζυγος η μάνα. Έτσι όπως το θέτεις είσαι σαν να λες πως οι σημερινές παντρεμένες μητέρες προτίμησαν μόνο την οικογένεια και δεν έχουν σπουδάσει,κάτι το οποίο δεν ισχύει. Οι περισσοτερες γυναίκες είναι σπουδαγμενες και έχουν και οικογένεια. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Είσαι μόνο 28,οπότε είναι πολύ πιθανό να κάνεις και εσύ οικογένεια σε λίγα χρόνια. Προς το παρόν πρέπει να τους ξεκαθαρίσεις ότι δεν θα παντρευτεις τον πρώτο τυχόντα και ότι χρειάζεσαι χρόνο. Αυτά τα ελληνικά κολλημένα μυαλά πρέπει να αλλάξουν και ο καθένας να κοιτάει την καμπούρα του και τη ζωή του.Πες τους κατάμουτρα αν θα προτιμούσαν να ήσουν παντρεμένη και δυστυχισμένη σε ένα γάμο που δε σου ταιριαζει με έναν άντρα που σου φέρεται άσχημα για να καταλάβουν ότι η ζωή είναι δική σου και ο γάμος είναι μια πολύ σοβαρή απόφαση που δε γίνεται λόγω πίεσης
Πραγματικά δεν μπορώ να αντιληφθώ το σκεπτικό των γονιών σου! Αντί να ευχαριστούν την τύχη τους που έχουν ένα γερό και αξιοπρεπές παιδί, σκεπτόμενο, με τα μυαλά του μέσα στο κεφάλι του, κάθονται και ψειρίζουν το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει παντρευτεί στα 28 (για όνομα του Θεού!) της και του τι θα πει το σόι και η γειτονιά! Αυτά είναι προτεραιότητες! Κοριτσάκι μου, μη δίνεις και ιδιαίτερη σημασία στα σκουριασμένα τους μυαλά. Τόσα ξέρουν, τόσα λένε!
Καλα εδω η δικια μου μανα δεν θελει να παμε φετος στα πανηγυρια που γινονται στο χωριο,γιατι και καλα δεν αντεχει τα κουτσομπολια...Καταλαβαινεις φυσικα οτι οταν λεει κουτσομπολια, εννοει αυτα που θα λενε οι θειτσες επειδη ειμαι στην ηλικια σου και ακομη ανυπαντρη. Ε ξερεις πως ειναι να βλεπει η μανα σου την φιλη της στο χωριο με τα εγγονια αγκαλια και αυτη τιποτα? Αστα να πανε!
Να πας καμαρωτη καμαρωτη κιόλας και άμα γυρίσει να σου πει κανείς τίποτα υπερασπισου την επιλογή σου! Έλεος με αυτή τη χώρα ρε παιδιά κάποια στιγμή πρέπει να φύγουν αυτά τα στερεότυπα τύπου γεροντοκορη και άλλες μπουρδες!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ