ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.5.2017 | 11:45

Γνώμες?

Παιδιά είμαι κοπέλα και θα ήθελα να αποτριχωσω τις τρίχες μου στα χέρια. Δεν είναι έντονες αλλά επειδή βλέπω συνέχεια όλες να τις κανουν μου έχουν μπει ιδέες Οτι φαινεται άσχημα που έχω ενω παλιά δεν ειχα τέτοια κόμπλεξ. Εσάς αγόρια σας πειράζει μια να έχει τρίχες στα χέρια; φαίνεται όντως τόσο άσχημο; κάποια αλλη λύση ;
3
 
 
 
 
σχόλια
Μιας και ο αγαπητος μου,παντα,διαχειριστης ξυνεται και δεν λεει να κανει ανανεωση,ας ασχοληθω με τριχες.Εφοσον εχεις λιγες τριχες οπως λες και δεν ειναι εντονες δεν βρισκω το λογο να της αφαιρεσεις.Μην ξεχνας οτι μετα θα βγαινουν ακομα πιο εντονες και πιο συχνα και μετα θα πρεπει να τις αποτριχωνεις καθε τρεις και λιγο.Αντιος.
Κορίτσι,αν το κανεισ Τελικά να το κανείς αποκλειστικά για την πάρτυ σου.(Σε κάτι τέτοιες διαδικασίες μπαίνουμε για τους άντρες και μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν σηκώνει το τηλ, γιατί δεν απαντάει, μήπως με έχει δεδομένη;;; όπως τόσες και τόσες εξομολογήσεις)Αν το αποφασισεισ Πάντως Δεν είναι τίποτα. Δέκα λεπτά θα σου πάρει. Πάρε κρύο κερί και ξεκινά από την ανάποδη φορά της τρίχας.Το κάνω χρόνια κυριωσ το καλοκαίρι και πλέον τώρα έχουν αραιώσει.Μετα μη ξεχάσεις να βάλεις bepanthol.
Δεν νομίζω να ενοχλούν κανένα λίγες τρίχες στα χέρια . Αν θες να το κάνεις για σένα κάντο. Αλλά μην μπαίνεις σε διαδικασίες αλλαγής μόνο και μόνο για να ακολουθήσεις αυτά που κάνουν οι κοπέλες τριγύρω..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ