ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.4.2017 | 10:54

Πως

Πως μπορεις να κρατήσεις κοντα σου αυτον που αγαπας οταν εχει τοση επιβεβαίωση απο πολλες γυναίκες? Ωρες ώρες νιωθω τόσο λιγη μπροστα σε αυτες που τον πλαισιωνουν..φοβάμαι πολυ για τη σχεση μας..ο λογος οτι δεν ειμαι απο τις καπατσες απο αυτες που τον "τυλιγουν" ειμαι αγαθη και δοτικη..ενω υπαρχουν γυναικες που τους παιζουν στα δαχτυλα..Εγώ θα τον κανω να μεινει μαζι μου ?ειμαι τερμα ανασφαλης γαμωτο μου .και ομορφη και σπουδασμενη αλλα παντα στα προσωπικα μου τα κάνω σκατα λογω ανασφαλειας. Θελω να ξυπνησω αύριο και να.ειμαι ενας αλλος ανθρωπος πιο δυνατή πιο τσαμπουκάς να μην φοβαμαι οτι θα τον χασω. . .αυτα..
2
 
 
 
 
σχόλια
Πρόσεξε. Πας να ολισθήσεις στο "αφού έχει τόση επιβεβαίωση άρα έχει ευκαιρίες κι αφού έχει ευκαιρίες θα κάνει την λαδιά".Αυτό μαθηματικά θα σε οδηγήσει σε τυχόν επόμενη σχέση με κάποιον μέτριο σε όλα που δεν θα έχει καμμία ευκαιρία με καμμία γυναίκα κι επομένως θα συμβιβαστείς με το χλιαρό και την μετριότητα για να "έχεις το κεφάλι σου ήσυχο". Πολύ άσχημη επιλογή ζωής! Έχει ξανασυζητηθεί:http://www.lifo.gr/confessions/view/298207Στο ερώτημά σου. Δεν "κρατάς" κανέναν. Οι άνθρωποι δεν είναι κτήματα. Μένουν επειδή το θέλουν. Για να μένει κάτι σου βρίσκει. Δεν έχει σημασία που δεν το βλέπεις εσύ. Eκείνος το βλέπει.Η εξομολόγησή σου αφήνει να διαφανεί όμως ότι στην ουσία έχετε μόλις γνωριστεί και είναι φρέσκο το πράγμα. Εξ ου κι οι γυναίκες που τον πλαισιώνουν ως φόβητρο. Δεν υπάρχει συνταγολόγιο. Οι άνθρωποι τελικά τα κάνουν σκατά επειδή όσο κι αν λένε ότι θέλουν να αλλάξουν στην ουσία δεν θέλουν. Κατά βάθος νιώθεις μια ηθική ανωτερότητα που δεν είσαι "καπάτσα" και είσαι "δοτική". Επομένως μάλλον θα λουστείς τα αποτελέσματα της ανασφάλειάς σου. Δεν μπορεί να θεωρείς προτέρημα αυτό που βλέπεις ότι τελικά είναι ελάττωμα. Σημαίνει ότι δεν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου. Πολύ φιλικά.