ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.3.2017 | 18:23

Εγκυμοσύνη.

Προσπαθούμε με τον άντρα μου 2 χρόνια χωρίς να καταφέρουμε τίποτα.Είμαστε 27 χρονών και οι δύο.Ξέρετε ποιές εξετάσεις πρέπει να κάνουμε ο καθένας για να ελέγξουμε εάν έχουμε κάποιο πρόβλημα; Δεν έχουνε καθόλου άγχος, και κρατάμε πάντα τις γόνιμες μέρες, αφού ο κύκλος μου είναι πολύ σταθερός.Τώρα όμως έχω αρχίσει να αγχώνομαι.
6
 
 
 
 
σχόλια
Κακος συμβουλος το αγχος και ο πανικος!!! Ευχαριστηθειτε ρε παιδια την ολη φαση....απευθυνθειτε σε εναν ειδικο αρχικα για ολες τις απαραιτητες εξετασεις και θα δειτε τι συμβαινει....Ευχομαι να γινετε συντομα τριμελης ή τετραμελης οικογενεια!!!!
Στο σωστο μερος εγραψες.Ως γνωστων οσοι διαβαζουν lifo ειναι γιατροι μαζι με ολες τις ειδικοτητες.Σου προτεινω:Ή ρωτα ενα γυναικολογοΉ μπορει να ' σαι ματιασμενη Κακο ματι κ.λ.πΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ρε παιδια?Τι ερωτηση ειναι αυτη?Σε ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ πηγαινε καλη μου και ασε τις αλχημιες που μπορει να σου γραψει ο καθενας στο ιντερνετ.
Παιδιά δεν είναι ιατρικό αυτό το site. Είστε 27 χρονών, απευθυνθείτε στις αντίστοιχες ειδικότητες. (ο άλλος που γράφει για το πετσάκι του είναι 17 και δικαιολογείται).Πολύ σωστά σημειώνει η Apothekerin για εξετάσεις που πρέπει να γίνονται πριν τη προσπάθεια για σύλληψη ούτως ή άλλως.
Εννοειται πως πρεπει να πατε κ οι δυο στον γιατρο. Και οχι μονο επειδη καθυστερει η συλληψη. Καθε γυναικα που ξεκινα προσπαθεια να μεινει εγκυος πρεπει να υποβληθει σε καποιες εργαστηριακες εξετασεις.
Συγνώμη που θα το πω αλλά δεν σου πέρασε απο το μυαλό να ρωτήσεις το γυναικολόγο σου;Και αν υποθέσουμε ότι σου ήρθε μαι φλάσιά μήπως να το γκούγκλαρες λέω εγώ;