ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.3.2017 | 20:58

Να της στείλω μήνυμα η όχι;

Μου ακύρωσε το τελευταίο ραντεβού με μια φτηνή δικαιολογιία, μιλάγαμε 2 εβδομάδες, να της ξαναστείλω; Έχουμε 2 μέρες να μιλήσουμε με την σημερινή.
4
 
 
 
 
σχόλια
Γενικά ενδιαφέρον από την μεριά της έβλεπες αυτές τις 2 βδομάδες; (πέρα από την ακύρωση του ραντεβού). Δηλαδή σου έστελνε από μόνη της; Τηλέφωνα υπήρχαν; Υπήρχαν ένθερμες απαντήσεις από μέρους της; Αν ναι, αξίζει μια τελευταία προσπάθεια γιατί ίσως να έπεσες σε ντροπαλή. Αν στείλεις και εκείνη συνεχίζει να μη παίρνει πρωτοβουλία να μιλήσετε ή να βγείτε, τότε παράτησέ το φίλτατε. Είτε δεν ξέρει τι θέλει είτε δεν ενδιαφέρεται και είναι κότα για να το πει. Όποιο από τα δυο ισχύει, εσύ μπορείς να βρεις καλύτερα πράγματα. :)
Έκανα λογαριασμό να σου απαντήσω, άκουσε ρε φίλε, μου τριβόταν κλπ πάνω μου συνέχεια, είχε στείλει απο ξέρω εγώτις 28 φορές που μιλήσαμε τις 6 - 8. Ντροπαλή δεν θα την έλεγα τόσο πάντως την ημέρα που μου ακύρωσετο ραντεβού, μιλάγαμε κανονικά μέχρι που μετά απο έναπάρτι μου είπε πως θα πάει να μείνει σε μια φίλη τηςκαι μου είπε συγνώμη. Της έστειλα πριν απο λίγο, ένα μήνυμα άκυρο και καλά ήθελα το τηλέφωνο ενός φίλο μου που ίσως το είχε εκείνη γιατι τον ξέρει. Δεν είδα ιδιαίτερο ενδιαφέρον πέρα απο το "Γτ τι έγινε" με κοτσαρισμένο καμιά 30αρια φωνήεντα.
Έτσι όπως μου τα περιγράφεις Απόστολε, δεν βλέπω και ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Νομίζω πως σε φλέρταρε και της άρεσε το παιχνίδι αλλά ως εκεί. Είτε την χάλασε κάτι στην πορεία είτε εξ αρχής δεν πήγαινε για κάτι περισσότερο.Όταν θέλεις κάποιον, τον γουστάρεις και έχεις κανονίσει εδώ και μία βδομάδα να βγείτε, ουσιαστικά περιμένεις πως και πως εκείνη την στιγμή. Και αν γίνει καμιά στραβή και πρέπει αν το ακυρώσεις μετά προσπαθείς να "επανορθώσεις". Αφού έστειλες που έστειλες, περίμενε να δεις αν θα σου πιάσει συζήτηση. Έκανες μια τελευταία προσπάθεια... αν δεν πιάσει, σκασίλα σου. Μη ξανά στείλεις όμως.Γενικά αν η άλλη είναι μια κρύο και μια ζέστη, συνήθως σημαίνει ότι δεν τρελαίνεται αλλά θέλει κάτι να ασχολείται. Εσύ δεν είσαι αναγκασμένος να ανέχεσαι τα παιχνίδια καμιάς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ