ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.1.2017 | 02:52

SOS με βλεπει σα ξεπετα ... ενω τον θελω πολυ και ειμαι παρθενααα

Γεια σας, ...τον προηγουμενο μηνα ειχα βγει ραντεβου με ενα παιδι που μου αρεσε πολυ και μιλουσαμε πολυ συχνα στο διαδικτυο για 2 βδομαδες .. το ραντεβου μας κρατησε 2 ωρες .. μοιραστηκαμε και οι δυο αρκετα πραγματα για την ζωη μας ... εκεινος ηταν πολυ ανετος μου μιλουσει για την οικογενεια του τα χομπυ του ... δεν ρωτουσε πολλα πραγματα για εμενα αλλα ουτε ηταν και αδιαφορος ... καναμε απλως μια εντελως φιλικη συζητηση γνωριμιας (ουτε για πρωην με ρωτησε)* σημειωτεον οτι το παλικαρι αυτο δεν ειναι απο αθηνα απλως ηρθε για σπουδες και μαλιστα του μενουν λιγοι μηνες για να τις ολοκληρωσει και να γυρισει κ παλι στον τοπο τουεε μετα το πρωτο ραντεβου ενω ηταν μεσα στο fb ειχε και το κινητο μου δεν εστειλε τιποτα και ετσι του στειλα εγω ... λεγαμε αστεια στα μηνυματα και απαντουσε πολυ γρηγορα με ενδιαφερονμετα απο κανα δυο μερες και οταν πλεον ειδα οτι δεν μου εστελνε απο μονος του ... πηρα την πρωτοβουλια και του ξαναστειλα για να το ξεκαθαρισουμε γιατι πριν απ το ραντεβου μιλουσαμε ολη την ωρα ενω μετα τπτκαι τον ρωτησα τελως παντων αν τον χαλασε κατι και που οφειλεται αυτη η αλλαγηκαι μου απαντησε πως εχουμε βγει μονο μια φορα οποτε οτι και να σου πω δεν εχει νοημακαι πως και να ηθελε να κανει σχεση μαζι μου επειδη θα φυγει σε λιγον καιρο θα ειναι λες και με κοροιδευειμετα απο ολο αυτο ... στο τελος κατεληξα να του πω να μεινουμε φιλοι ...και εκεινος συμφωνησε (Ηταν πολυ ξεκαθαρος μπορω να πω ...)ε μετα εφυγε για τις γιορτες ..και οταν γυρισε παλι στην πολη μου δεν μου εστελνε για να βγουμεκαι ετσι γω προχθες του εστειλα οτι ''' την ταδε μερα θα ειμαι με την κολλητη μου κατω ..θες να κανονισουμε καφεδακι ? και φερε και φιλους σ δεν εχω θεμα να μαστε μεγαλη παρεα ''δεχτηκε αμεσως και μου ειπε οτι θα προσπαθησει για φιλο τουμετα απο λιγο ομως ξεκινησε να μου στελνει '''ελα σταματα να με σκεφτεσαι πονηρα'' και να γελαεικαι καταληξαμε να μου λεει τα γουστα του στο σεξ , και να με ρωταει και τα δικα μου ... !!!Ξερω οτι επειδη ειναι γνωριμια απ το ιντερνετ οτι με εχει παρει για τσουλι ομως το θεμα ειναι οτι εγω δεν εχω ξανα κανει ερωτα και πως τον θελω πολυ η αληθεια ειναι αυτηΑν και εχω πολλες αλλες προτασεις ... εγω θελω εκεινον ...δεν ξερω γιατι εχω κολλησει μαζι τουΑν μου την πεσει στο ραντεβου που κανονισαμε ειτε ειμαστε με παρεα ειτε οχι ... τι να κανω ?Θα με περασει για παρα πολυ ευκολη αν παω κατευθειαν σπιτι του ?Και πως θα αντιδρασει οταν καταλαβει οτι ειμαι παρθενα ?θα πεσει απ τα συννεφα ο ανθρωπος ...ενω περιμενε μια πολυ εμπειρη ...!!!Υπαρχει περιπτωση να με παρει στα σοβαρα και να με ερωτευτει οταν καταλαβει οτι ειμαι παρθενα ?Εγω τον θελω πολυ ερωτικα θελω να το ζησω αυτο μαζι του οσο κι αν κρατησει ... αλλα θελω σα τρελη να κρατησει και να με δει πιο σοβαρα ..!!!Εχω ελπιδες ?
1
 
 
 
 
σχόλια
εχεις τελείως λάθος προσέγγισηκαταρχάς δεν υπάρχει κανέναν πρόβλημα στο να σε βλέπει σεξουαλικά κάποιος, ειδικά εφόσον έχετε μόλις γνωριστεί. το πρόβλημα θα υπάρξει στο μέλλον εάν ο ένας από τους δυο αναπτύξει συναισθήματα ενώ ο άλλος όχι. αλλά αυτό είναι ένα μελλοντικό σενάριο. αυτή τη στιγμή μόλις έχετε γνωριστεί.το να μην σου στελνει μήνυμα δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι αδιαφορεί. θέλει τον χώρο και τον χρόνο του. εσυ όμως αρχισες να τον πρήζεις να σου δώσει εξηγήσεις. εξηγήσεις για τι; νομιζω ότι απλά είσαι ανασφαλής και ζητάς μονίμως επιβεβαίωση ότι ο άλλος σε γουστάρειδευτερο λάθος: ενώ εσυ τον γουστάρεις, του προτείνεις να είστε φίλοι. σου λέει οκ. αλλά ούτε αυτός ουτε εσυ το βλέπετε έτσι. αρχιζει λοιπον να το πηγαίνει πάλι στο σεξουαλικό. αντι να του το κόψεις και να το γυρίσεις στο φιλικό το συνέχισες και εσύ. ατυπα λοιπον δέχθηκες ξανα ότι η σχέση που είναι υπο διαμορφωση είναι σεξουαλικου τυπου. δεν υπάρχει τρόπος να σε δει κάποιος ''σοβαρά'', το σοβαρα με εισαγωγικα γιατι και σεξουαλικα να σε βλεπει καποιος δεν υπαρχει κατι κακο σε αυτό. Ειτε θα γνωριστείτε και θα του αρέσεις ως άνθρωπος και θα θέλει να το συνεχίσει ειτε όχι. Αν ξεκινάς όμως με την οπτική για μεγάλο έρωτα, λουλούδια και υποσχέσεις θα φύγει τρέχοντας και θα χει δίκιο. ουτε που σε ξέρει και εχεις αρχισει να τον πρήζεις. το καλυτερο λοιπον που εχεις να κανεις είναι να βαλεις στην ακρη τις ανασφάλειες σου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ